Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Levice ukoristili dva veľké talenty slovenského hokeja

LEVICE - Vedenie prvoligového nováčika HK Levice otvára dvere nádejným slovenským hokejistom.
Zdroj: 32469
Zdieľajte:

V priebehu tohto týždňa posilnili levický klub Adrián Zubák, Gabriel Olejník a Jakub Šimko. Táto trojica prestúpila z projektu SR 18. Okrem nich pod Tekov smerujú ďalší dvaja kolegovia, ktorí sa radia medzi talenty slovenského hokeja. Vedenie klubu dotiahlo obrancu Šimona Nemca a útočníka Samuela Krajča, ktorý má aj prvotné zámorské skúsenosti.

Prečítajte si aj

Brankár so skúsenosťami z KHL putuje do druhej slovenskej ligy

„Veľká škoda, že to v zámorí nevyšlo. V Calgary si ponechali hráča, s ktorým mali kontrakt a ja ako mladší z dvojice som sa musel vrátiť do Európy. S agentom i manažérom sme sa dohodli, že skúsim nazbierať skúsenosti v mužskom hokeji," uviedol pre oficiálny web Levíc rodák z Martina. Ten po návrate spoza mora naskakoval za Dubnicu. "Momentálne ma oslovil prvoligový klub HK Levice, kde plánujem zhodnotiť svoje skúsenosti a dopomôcť tak Leviciam čo najlepším výsledkom. Čas sa kráti, boj o miestenky na šampionát naopak stupňuje. Nikto z nás nemá isté miesto, pre každého sú dvere otvorené. Nezostáva nič iné, iba drieť,“ doplnil Krajč.

Prečítajte si aj

Za tridsať rokov zarobil dosť, V Martine zažil jedinečný okamih, ktorý dovtedy nevidel

Iba 15-ročný Šimon Nemec upriamil na seba pozornosť, keď sa stal historicky najmladším hokejistom Tipsport ligy. Šancu mu dala HK Nitra, hoci je odchovancom Liptovského Mikuláša. "Do Levíc prichádza aj napriek tomu, že i naďalej bude v nasledujúcej sezóne pôsobiť v projekte „osemnástky“, určite mu doprajeme pravidelné štarty medzi levickými seniormi,“ povedal na adresu slovenského benjamínka manažér klubu Jaroslav Matejov.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: facebook.com

Diskusia

Podobné články