Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Southorn hádzal veci po rozhodcovi, Ceman si nebral servítky: To, ako sa rozhodujú zápasy je hanba pre celú ligu, hovorí

POPRAD - Banskobystričania prehrali v piatok na ľade Popradu 2:4. V stretnutí bolo hneď niekoľko sporných situácií. Hostia podľa vlastných slov doplatili na vylúčenia.
Zdroj: 33595
Zdieľajte:

Nie všetky ale družina trénera Dana Cemana považovala za správne posúdené. Kanadský kouč sa na tlačovke preto vyjadril bez okolkov: "Je to škoda a hanba, myslím, mám teraz veľa myšlienok v hlave, ktoré nemôžem povedať. Veľkým faktorom pri našej prehre boli početné vylúčenia a z nich plynúce oslabovky. Na druhú stranu, je veľmi ťažké uhrať zápas, nad ktorým stratíte kontrolu. Náš hráč krvácal pri prvom góle domácich. Pri druhom sme boli v rohu hákovaní. Hral sa ale vynikajúci zápas pre divákov. Je hanbou, ako sa v niektorých zápasoch rozhoduje, ale nedalo sa proti tomu hrať. Je to hanba pre celú ligu."

Prečítajte si aj

Veľké trápenie bývalej hviezdy Slovana pokračuje: V tejto sezóne nezískala ešte ani bod, mieri do Rakúska

Už pri prvom góle Popradu sa na svoju striedačku dotackal zakrvavený Tomáš Hrnka, ktorý sa dostal do súboja s Joonom Ervingom. Mohutný útočník duel nakoniec nedohral. Podľa našich informácií mal putovať na vyšetrenia do nemocnice..

Banskobystričania skóre otočili po zásahoch Mlynaroviča a Bubelu, avšak v 33. minúte neuniesol udelenie osobného trestu Jordon Southorn a hodil po rozhodcovi hokejku aj rukavice, čo nebolo vôbec logické riešenie, nakoľko "barani" vtedy vyhrávali 2:1. Našťastie ho netrafil.

Zakrátko vyrovnal v presilovke 5 na 3 obranca Dalhuisen, hosťom sa nakopili ďalšie tresty a Zagrapan skóre dostal na stranu "kamzíkov". Tréner Ceman sa ale svojho produktívneho obrancu po stretnutí zastal a povedal, že mu jeho konanie nevyčíta. Na strane Bystrice však bola cítiť frustrácia.

V závere bol vylúčený aj Cason Hohmann a trest dostal aj Ceman. V nedeľu tak nemôžu hrať Southorn ani Hohmann a pre zranenie podľa všetkého ani Hrnka.

Zdieľajte:
Pridal: Matej Kubove
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články