Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Za Bystricu debutuje nová posila, Nitra poprehadzovala všetky formácie a nastupuje bez dvoch opôr, Slovan bez opory

BRATISLAVA - HK Nitra už bez trénera Bažányho nastupuje v kompletne pozmenenej zostave. Marcel Melicherčík debutuje v bránke Banskej Bystrice. Hráči sa vrátili Košiciam, vypadli Slovanu.
Zdroj: 33611
Zdieľajte:

HK Poprad v domácom zápase proti HC ´05 iClinic Banská Bystrica nastupuje v rovnako zložených útokoch ako naposledy, zmenilo sa však ich číselné ohodnotenie. Obranca Aleksandar Magovac je ešte mimo zostavy. Brankár Matej Kristín, ktorý prišiel z Nových Zámkov, bude dvojkou. Za "baranov" debutuje Marcel Melicherčík, odchovanec HK Poprad. Útočník Brian Ihnačák sa presunul do druhého útoku. Stále chýbajú Dávid Šoltés a Félix Petrinec.

HC 07 WPC Koliba Detva stále nemôže počítať so zraneným útočníkom Jánom Sýkorom, ktorého tréner Craig Ramsay nominoval aj na Popradský pohár. HC Košice môžu prvýkrát od 14. januára počítať s obrancom Jurijom Repem. Mladý Roman Faith sa vrátil do zostavy tiež, naposledy hral ešte 20. decembra proti Michalovciam.

Dvojkou HK Nitra na domáci duel s Trenčínom je Adam Nagy, ktorý prišiel pred pár dňami. Lukáš Tábi naskakuje prvýkrát od 30. decembra. V zostave ale chýba obranca Miroslav Pupák aj Judd Blackwater. Ani jedna obrana a ani jediný útok nezostali oproti poslednému zápasu v Nových Zámkoch kompletné.

V zostave Trenčína figuruje ako člen štvrtej obrany 19-ročný obranca Matej Komloš. Môže zažiť svoj debut v Tipsport lige. Na zápasovej súpiske HC Slovan Bratislava proti Michalovciam absentuje Andrej Meszároš pre ľahšie zranenie a Dominik Jendek pre chorobu. Viedenský, Carson, Hudec, Podlipnik a Pance sa doliečujú zo svojich zranení. Michalovce zaradili ako trinásteho útočníka 18-ročného Mateja Farkaša.

Za Nové Zámky proti DVTK Jegesmedvék Miškolc nastúpil v bránke Patrik Nechvátal, ktorý prišiel z Popradu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hockeyslovakia.sk

Diskusia

Podobné články