Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Asselin má fantastickú sezónu: Stačí povedať áno a nová zmluva je jeho

SIERRE - Prezident druholigového švajčiarskeho klubu HC Sierre, ktorým je Alain Bonnet, hovoril o budúcnosti tímu v sezóne 2020/21.
Zdroj: 32895
Zdieľajte:

Nováčik NLB by sa mal vyhnúť bojom o záchranu, nebude to však ani na play-off, nakoľko momentálne stráca z deviateho miesta na ôsme až jedenásť bodov. Pred novou sezónou údajne príde český útočník Tomáš Dolana, ktorý dlho hrával za EHC Visp: "Nič nie je oficiálne, zmluva stále nie je podpísaná," povedal Bonnet.

Prečítajte si aj

V sobotu nás čaká All-Stars zápas 2. ligy: So Stümpelom aj Križanom, no bez Urama

Prezident HC Sierre bol celkovo na vyjadrenia strohý. Prezradil však, že s dvojicou legionárov Eric Castonguay a Guillaume Asselin sú v klube veľmi spokojní a ak budú súhlasiť, ponúknu im kontrakty aj na sezónu 2020/21. Rovnako tak by v tíme mal ostať skúsený bek Goran Bezina. Ten už ale rozmýšľa aj nad koncom kariéry. Zatiaľ oficiálne predĺžil zmluvu len brankár Remo Giovannini a to o tri roky.

Asselin, dvojnásobný majster Slovenska s HC ´05 iClinic Banská Bystrica, získal v tejto sezóne 47 bodov za 23 gólov a 24 asistencií, je najproduktívnejším mužom Sierre a deviatym najproduktívnejším hráčom NLA, pričom mu patrí celkovo siedma priečka medzi strelcami. Castonguay nazbieral 34 bodov (12+22).

Prečítajte si aj

Strážil bránku Zvolena, chytal v NHL aj v Austrálii: Bratislava Capitals získala Kanaďana s bohatým životopisom
Zdieľajte:
Zdroj informácií: swisshockeynews.ch

Diskusia

Podobné články