Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Incident v Martine: Napadnutie súperových fanúšikov s finančnou ujmou

MARTIN - V poslednom kole základnej časti druhej najvyššej súťaže v Martine bolo po stretnutí "veselo".
Zdroj: 31973
Zdieľajte:

Na posledné kolo základnej časti do Martina pricestoval súper z Dubnice. Zápasu sa zúčastnilo niekoľko fanúšikov Považanov. Hostia triumfovali 3:2 po predĺžení, a to sa zrejme nepáčilo niektorým priaznivcom domácich. Po zápase sa v blízkosti športovej haly odohral incident, pri ktorom došlo k odcudzeniu transparentu hostí v cene 250€. K zraneniam osôb nedošlo. Martin na svojom facebooku uviedol nasledovné stanovisko:

Pozrite si aj

VIDEO Výborné zrýchlenie, šikovné ruky a pekná gólová akcia: Martin Fehérváry v plnej paráde

Milí fanúšikovia martinského hokeja‼️

S poľutovaním Vám oznamujeme, že v piatok po poslednom zápase s Dubnicou vznikol incident, kde bol hosťujúcim fanúšikom odcudzený transparent v hodnote približne 250 €. O tejto situácii nás informovali zástupcovia klubu MHK TSS Group Dubnica a daný incident bol mimo zimného štadióna, na parkovisku pri športovej hale. My sa aj touto cestou dotknutým osobám ako aj hokejovému klubu MHK TSS Group Dubnica ospravedlňujeme a nepodporujeme takéto správanie fanúšikov.

Prečítajte si aj

Čierny víkend Miškovca: Tipsportligista úplne vyhorel v domácom pohári

Chceli by sme vás preto poprosiť, ak o tomto incidente máte bližšie informácie, alebo ste toho boli svedkami, kontaktujte nás, alebo to môžete nahlásiť priamo na políciu, ktorá vec vyšetruje.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: facebook.com

Diskusia

Podobné články