Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Pre víťazstvá urobí hocičo: Zatancujem, prípadne zahrám na gitare, smeje sa ligový tanečník

MICHALOVCE - Ľudia v Michalovciach nehundrajú na svojich hráčov ani po dvoch prehrách vonku. Opäť ukázali, že treba fandiť, aj keď sa klubu nedarí. Zemplínčania druhýkrát v sezóne doma pokorili silného majstra z Banskej Bystrice. Publiku sa predstavili dve najnovšie posily - obrancovia Mikko Pukka a Ján Ťavoda. S druhým menovaným sme prehodili pár slov.
Zdroj: 33542
Zdieľajte:

"Mohlo to byť aj za tri body. Škoda, že sa moja premiéra pred michalovským hľadiskom neskončila plným ziskom. Musím však spomenúť, že už som dlho nezažil takúto atmosféru a už teraz sa teším na ďalší domáci zápas," opisoval svoje pocity po debute na Zemplíne tvrdý obranca Ján Ťavoda. Odchovanec Zvolena sa len pred pár dňami "premenil" z kamzíka na líšku. Bola to výmena za holandského hokejistu Mikea Dalhuisena. Prekvapenie, alebo očakávané?

Prečítajte si aj

VIDEO Kapitán HK Poprad dohrá ročník v prvej lige

"S Mikeom som sa stihol stretnúť. Do Michaloviec som prišiel pred ranným tréningom a on išiel opačným smerom neskoršie. Obaja sme boli z toho prekvapení, pretože sa naša výmena upiekla asi za hodinu. Nič sa však nestalo. Dukla je kvalitný klub a vedel som, že nejdem do tímu, ktorý nemá ciele. Mojou úlohou je prispieť k ich splneniu," pokračoval. Nováčik v porovnaní s ostrieľaným ligistom má iné starosti. Kým si pod Tatrami užíval hornú časť tabuľky, v najvýchodnejšom klube ho ešte len čaká poriadny boj o tieto priečky. "Pre mňa je to forma motivácie. Dostať sa do šestky znamená pokoj, keďže sa to ako keby uzavrie. V súčasnosti nie je panika na mieste. V hre je dosť bodov a urobíme všetko pre to, aby sme nejakého konkurenta vytlačili z týchto miest," vyslal signál ostatným súperom robustný Ťavoda. Ten mal v Poprade zaužívaný svoj tzv. rituál. Pri nástupe na modrú čiaru hrala na štadióne skladba od ACDC Thunderstruck a súperov vítal tancom. V Michalovciach mu to zatiaľ nezahrali. Môže byť to byť recept na domáce víťazstvá?

Prečítajte si aj

Nepríjemný darček k 31. narodeninám: Po bývalom hokejistovi Popradu či Bardejova pátra polícia

"Môže, ale nemusí to byť táto skupina. Rád si zatancujem na niečo iné, prípadne zahrám na gitare. Uvidíme. Možno sa dohodnem s ľuďmi, ktorí majú na starosti hudbu a aj tu zavediem nejaký rituál. Nie je totiž dobre prenášať ich z klubu do klubu," zasmial sa na záver debaty Ján Ťavoda.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Ivan Harčár

Diskusia

Podobné články