Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Je rozhodnuté: DK SZĽH udelila pätici klubov pokuty

BRATISLAVA - Disciplinárna komisia Slovenského zväzu ľadového hokeja (DK SZĽH) potrestala päť tipsportligových účastníkov finančnými pokutami. Za nešportové prejavy z tribún počas domácich zápasov musia Slovan, Zvolen, Košice, Trenčín a Poprad zaplatiť každý 300 eur.
Zdroj: 32953
Zdieľajte:

Informáciu zverejnila oficiálna stránka hockeyslovakia.sk. „V prípade každého klubu sme postupovali na základe správy delegáta SZĽH, ktorý v zápise o stretnutí zakaždým jednoznačne uviedol, že došlo k vulgárnemu skandovaniu fanúšikov v extraligových zápasoch. Verím, že týmto rozhodnutím sme vyslali jasný signál, že takéto správanie už nebudeme riešiť len dohovorom,“ uviedol predseda DK SZĽH Rastislav Jakubovič. Spomínané prehrešky sa odohrali na sklonku decembra minulého roka.

Pozrite si aj

VIDEO Gól sezóny Tipsport ligy? Útočník Nových Zámkov ukážkovo zakončil

Ligová rada súťaže jasne deklarovala, že dôrazne odsudzuje akékoľvek vulgárne, xenofóbne či rasistické prejavy a gestá na slovenských štadiónoch a má záujem takéto prejavy na zimných štadiónov eliminovať. Naopak, oceňuje fanúšikovské skupiny, ktoré sa počas stretnutí venujú slušnému povzbudzovaniu svojho mužstva.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hockeyslovakia.sk

Diskusia

Podobné články