Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Michalovce sú naklonené aj odchodom z tímu, chcú sa však hlavne posilniť

MICHALOVCE - HK Dukla Ingema Michalovce patrí v posledných dňoch z tímov Tipsport ligy medzi najaktívnejšie mužstvá na prestupovom trhu.
Zdroj: 32945
Zdieľajte:

Naposledy do mužstva prišiel fínsky obranca Mikko Pukka. Tesne predtým odišiel Holanďan Mike Dalhuisen do Popradu, opačným smerom v rámci výmeny putoval Ján Ťavoda: "Je to obojstranne dobrá výmena. My sme vymenili dobrého hráča za ďalšieho dobrého, navyše sa nám uvoľnilo aj miesto pre legionára, kde sme už rokovali s Mikkom Pukkom, ktorého sme podpísali koncom týždňa. Mali sme v hľadáčiku aj iných hráčov. Do toho sa ozval Poprad s možnosťou výmeny za slovenského hráča. My sme za jedného hráča získali prakticky dvoch," povedal prezident klubu Martin Burinský pre novinyzemplina.sk.

V hre sú aj ďalšie zmeny. Času je ešte dosť, prestupové obdobie končí 15. februára: "Je krátko pred uzavretím prestupového obdobia, takže trh je momentálne voľný. Evidujeme aj ponuky na našich hráčov. Ak príde nejaká zaujímavá, určite aj s víziou do budúcnosti sa ňou budeme zaoberať. Aj my ale pracujeme na tom, aby sme, keď sa naskytne možnosť, náš káder ešte posilnili," doplnil Burinský.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: novinyzemplina.sk

Diskusia

Podobné články