Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Bezúch späť do Košíc? Draisaitl dáva od toho ruky preč

KOŠICE - Šestnásty zápas, ktorý bodovali a štvrtýkrát v sezóne zdolali súpera z Trenčína. Líder z Košíc si pevne drží vedúce miesto, ale musí bojovať, keďže mu na chrbát dýcha Banská Bystrica. Tréner východniarov Peter Draisaitl aj napriek trom bodom nebol veľmi spokojný. Na záver komentoval možný návrat Juraja Bezúcha z hosťovania pod hradom Matúša Čáka.
Zdroj: 33519
Zdieľajte:

"Bol to zaujímavý zápas. Stretli sa dve dobré mužstvá. Hra sa prelievala zo strany na stranu. Nakoniec to bolo z našej strany zvládnuté k spokojnosti. Nachádzame sa v stave, kedy hráme famózny hokej, ale nedokážeme sa vyhnúť hluchým fázam," zaznelo úvodné hodnotenie košickej výhry nad Duklou Trenčín z úst trénera Petra Draisaitla.

Prečítajte si aj

VIDEO Krvavé zranenie: Richard Pánik skončil po štyroch minútach

Ten vyzdvihol jeden útok, ktorý mu posledné stretnutia robí radosť. "Špeciálnu pochvalu si zaslúži tretia formácia (Bortňák - Rapáč - Suja), ktorá naplno zabrala asi vo štvrtom zápase za sebou. Jednoznačne najlepší útok v ostatnom období," zložil poklonu trom zverencom bývalý tréner Chomutova. Draisaitl si síce poťažkal na skutočnosť, že mužstvu chýba koncentrovanosť celých šesťdesiat minút, no následne ho potešila skvelá gólová reakcia spomenutého trojzáprahu na vyrovnávajúci gól Sojčíka. "Tento gól nás nezlomil. Práve naopak. Chceli sme to vyhrať a nemysleli sme len na bránenie výsledku," doplnil.

Prečítajte si aj

VIDEO Zvolen, Trnava, Nové Zámky a Topoľčany: "Žochári" sa posilnili o dlhoročného ligového kanoniera

S trenčianskou výpravou pricestoval útočník Juraj Bezúch, ktorého východniari poslali na hosťovanie do konca januára. Diváci v Steel aréne mu "venovali" piskot za jeho nedávne vyjadrenia, ktoré prezentoval v médiách. Vráti sa teda do metropoly východu podľa prvotnej dohody? "Popravde vôbec netuším, ako prebieha komunikácia medzi oboma klubmi. Nechcem do toho vstupovať a pýtať sa, či ho berieme alebo nie. Ja dávam od toho ruky preč," jasným gestom naznačil Draisaitl.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Ivan Harčár

Diskusia

Podobné články