Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Nedeľa v znamení debutov hneď niekoľkých nových hráčov, Zvolenu na poslednú chvíľu vypadol útočník

BRATISLAVA - Nedeľné kolo prinieslo v zostavách takmer všetkých tímov niekoľko zaujímavých zmien.
Zdroj: 33418
Zdieľajte:

Do zostavy HKM Zvolen sa vrátil obranca Willie Corrin, ktorý si odpykal jednozápasovú stopku za päť vyšších trestov, no pre zdravotné problémy vypadol Andreas Štrauch. Naďalej je mimo hru ešte asi mesiac zranený Andrej Šťastný. V tretej obrane nastupujú spolu Stephenson a Tomko.

Slovan pricestoval do Zvolena so šiestimi obrancami, oproti poslednému stretnutiu vypadol Daniel Demo. V bránke dostal pred Habalom prednosť Barry Brust. Naďalej je mimo hru Brett Carson.

Prečítajte si aj

VIDEO Tento rok bude do NHL draftovaných až sedem slovenských hokejistov

Na svoj druhý zápas za MHK 32 Liptovský Mikuláš nastupuje doma proti Popradu ruský útočník Alexei Nikulin, ktorý debutoval proti Slovanu. Alex Tamáši sa teda presunul do tretej formácie. Vo štvrtej je Maroš Surový, Róbert Huna a Richard Huna.

Tréner Mikula ponechal vo svojej popradskej zostave pri sebe duo Dalhuisen - Larkin. V treťom útoku opäť nastupuje zámorská dvojica Jacobs a Lodge, zo štvrtého sa k nim presunul center Lukáš Paukovček, vymenil Bjalončíka. Králik nefiguruje ako trinásty útočník.

HC 07 WPC Koliba Detva naďalej nemôže počítať s Jánom Sýkorom. Prvá formácia je proti Michalovciam v zložení Ščurko, Podešva, Král. V druhej sa nachádzajú Šišovský, Zuzin a Žilka. Čacho spadol do štvrtej päťky. V drese tímu zo Zemplína debutuje 37-ročný fínsky obranca Mikko Pukka. V druhej obrannej formácii je jeho parťákom krajan Konsta Mesikämmen. Mužstvo hrá len na šesť obrancov. Chýba zranený kapitán Kolba.

Tréner MAC Budapešť, ktorým je Gergely Majoross, povolal z HK Budapešť hrajúcej Erste ligu útočníka menom István Gábor Szűcs. Mladík získal v tejto sezóne za 34 zápasov až 35 bodov. Vo štvrtej formácii nastúpil s Barnabásom Majorossom a Akosom Szigetim. Kouč Nitry Marián Bazány ponechal všetky útoky oproti zápasu s DVTK zhodné, ale vymenil im čísla. Prvú trojicu tvoria Hrušík, Minárik a Csányi. V obrane prišli dve zmeny. Sloboda išiel ku Kubkovi, mladý Nemec nastúpi s Korímom.

Prečítajte si aj

VIDEO Krvavé zranenie: Richard Pánik skončil po štyroch minútach

HC ´05 iClinic Banská Bystrica počíta na duel v Miškolci už aj s novou posilou. Brian Ihnacak nastupuje ako center štvrtej formácie. Brankár Marcel Melicherčík na súpiske nie je, dvojkou za Beskorowanym je ešte Matej Gajan, ktorý má odísť zbierať hernú prax do Levíc. Po jednozápasovej stopke za päť vyšších trestov sa vrátil Ján Brejčák. Do zostavy Košíc sa vrátil Marcel Haščák. Na súpiske Trenčína figuroval aj Róbert Džugan, autor štyroch gólov Slovenska na MSJ.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hockeyslovakia.sk

Diskusia

Podobné články