Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Tatarov bod nepomohol, Pánikovi priznali gól až po zázname, Studenič i Ružička bodovali

NEW YORK - Slovenský hokejista Richard Pánik strelil v noci na nedeľu svoj štvrtý gól v sezóne NHL, ani ten však nezabránil prehre jeho Washingtonu na ľade Caroliny 4:6. Gól z 59. minúty pôvodne pripísal českému obrancovi Radkovi Gudasovi, opakované zábery ale ukázali, že jeho delovku ešte pred bránkou tečoval 28-ročný slovenský útočník. Pre Pánika to bol šiesty bod (4+2) v tomto ročníku.
Zdroj: 33196
Zdieľajte:

Bodoval aj Tomáš Tatar, ktorý zaznamenal jednu asistenciu, no jeho Montreal prehral na ľade Tampy Bay 4:5. Bol to pre neho 33. bod (15+18) v 38. zápase sezóny. V drese Lightning sa z víťazstva tešil obranca Erik Černák.

Prečítajte si aj

VIDEO V Detve už nepokračuje slovenský majster

V ďalšom zápase si Dallas v zostave s Andrejom Sekerom poradil doma s Coloradom 3:2 po samostatných nájazdoch. Toronto v obrane s Martinom Marinčinom získalo bod po tom, čo podľahlo New Yorku Rangers 4:5 po predĺžení. Víťazná šnúra Maple Leafs sa tak skončila po šiestich dueloch. Washington s Richardom Pánikom nestačil na domácu Carolinu, s ktorou prehral 4:6.

Prečítajte si aj

VIDEO Do Nových Zámkov smeruje 17-ročný Rus

San Jose rozdrvilo Philadelphiu 6:1 a zastavilo tak sériu prehier, ktorá trvala štyri zápasy. V drese Sharks zažiaril Timo Meier, švajčiarsky krídelník strelil hetrik a pridal k nemu aj jednu asistenciu.

Carolina - Washington 6:4 /PÁNIK za hostí 1+0/

Dallas - Colorado 3:2sn

Florida - Detroit 5:4

Pittsburgh - Nashville 6:4

Tampa Bay - Montreal 5:4 /TATAR za hostí 0+1/

Toronto - New York Rangers 4:5pp

Vancouver - Los Angeles 3:2

Vegas - Arizona 4:1

San Jose - Philadelphia 6:1

V nižšej zámorskej súťaži AHL sa v noci na nedeľu bodovo presadili dvaja slovenskí hokejisti. Marián Studenič asistoval pri oboch góloch Binghamtonu, ktorý zdolal doma Rochester 2:0. Pre 21-ročného útočníka to boli prvé body od 15. novembra, v 19 tohtosezónnych štartoch má na konte šesť bodov (2+4). Svoj piaty gól v sezóne strelil Adam Ružička, jeho Stockton však prehral na ľade Bakersfieldu 3:4.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články