Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Posledný piatok roku 2019 priniesol v KHL viacero zaujímavých prestupov

MOSKVA - Hneď niekoľko zaujímavých prestupov v KHL priniesol posledný tohtoročný piatok.
Zdroj: 1845
Zdieľajte:

Fínsky útočník s minulosťou v Detroite Red Wings, Minnesote Wild či Arizone Coyotes - Teemu Pulkkinen, vymenil Dinamo Minsk, kde získal v 33 stretnutiach tejto sezóny 27 bodov (17+10) a bol najproduktívnejším mužom tímu, za Dynamo Moskva. Zatiaľ čo v bieloruský tím je najhorším v KHL, celok z hlavného mesta Ruska má možnosť zamiešať vody v play-off. Jeho súčasťou je aj slovenský obranca Michal Čajkoský.

Prečítajte si aj

VIDEO Slováci vstúpili do MSJ povinnou výhrou, s Kazachstanom sme sa však neuveriteľne natrápili

31-ročný lotyšský bek Artūrs Kulda po šiestich dueloch odchádza z trápiaceho sa Dinama Riga (0+2), staronovým zamestnávateľom sa mu stal Severstal Cherepovets, kde strávil celý predošlý ročník. Lotyšský klub podpísal kontrakt s útočníkom Reinisom Martins Lejnieksom. Nikolai Chebykin a Vladimir Bobylyov putovali zo Salavatu Yulaev Ufa do Traktoru Čeljabinsk, opačným smerom ide Alexei Kruchinin.

Dvojica Nikita Korostelev a Ivan Silayev opustili CSKA Moskva, pokračovať budú v Admirale Vladivostok. Igor Makarov sa zase z Avangardu Omsk presunul do Sibiru Novosibirsk. S tímom z Omsku predĺžili zmluvy momentálne zranený kapitán s minulosťou v NHL Alexei Jemelin aj Sergei Širokov. Pavel Kudrjavtsev pokračuje v Lokomotive Jarosľavl.

Prečítajte si aj

Ruský veľkoklub prehral na Spengler Cupe aj druhý zápas, vo veľkej dráme nestačil na posledný tím fínskej Liigy
Zdieľajte:
Zdroj informácií: eliteprospects.com

Diskusia

Podobné články