Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO TOP 5 hviezd, ktoré už naplno zarezávajú v NHL a nezúčastnia sa MSJ

NEW YORK - Vybrali sme najlepších hráčov, ktorí síce ešte spadajú do juniorského veku, ale tento rok sa nezúčastnia MSJ, pretože už naplno zarezávajú v NHL.
Zdroj: 32014
Zdieľajte:

Andrej Svečnikov

Ruský útočník je najproduktívnejší hráč narodených v tomto tisícročí hrajúci NHL. Za 34 zápasov získal už skvelých 35 bodov (14+21) a žiadny iný tím Caroliny Hurricanes ich nemá viac. Rodák z Barnaul pritom v celom minulom ročníku nazbieral len o dva body viac. Nedávno zaujal až dvomi famóznymi lakrosovými gólmi. Rusko reprezentoval na MSJ raz, nezískal medailu.

Rasmus Dahlin

Jednotka roku 2018 odohrala v tejto sezóne 27 zápasov, získala už 20 bodov za dva góly a osemnásť asistencií, pričom v uplynulom ročníku ich Dahlin nazbieral celkovo 44 a získal trinásť mínusových bodov. V tejto sezóne je kladných číslach štatistiky +/-. Švédsko na MS reprezentoval dvakrát, raz získal striebro. Za "Tre Kronor" si zahral aj na ZOH 2018.

Jesperi Kotkaniemi

20-ročný fínsky center si paradoxne nezahral na MSJ ani raz a miesto sa mu neujde ani tentoraz. Montreal Canadiens s ním však má veľké plány, no v tejto sezóne za 22 duelov získal len slabých päť bodov (3+2) a zdá sa, že bude mať problém vyrovnať minulosezónnych jedenásť gólov a 23 prihrávok. Na MS U18 Kotkaniemi vybojoval zlato aj striebro.

Jack Hughes

Jednotka tohtoročného draftu má stále len 18 rokov a teoreticky by mohla štartovať aj o rok, lenže nejde ani teraz. New Jersey Devils mu dáva pravidelne šancu v NHL, získal dvanásť bodov (4+8). Pred rokom získal s USA na MSJ striebro, z MS U18 má striebro aj bronz. Zahral si už aj na seniorských MS.

Kaapo Kakko

Fínsky superstar za jeden rok vyhrala zlato na MS U18, MSJ aj seniorských MS, všade patrila medzi najväčšie hviezdy šampionátu. NY Rangers si ho zobral tento rok ako druhého drafte do NHL. Rodák z Turku sa zatiaľ prezentoval šiestimi gólmi a ôsmimi prihrávkami.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: eliteprospects.com

Diskusia

Podobné články