Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Zahral si s Chárom, no NHL mu nikdy nepatrila: Kanadský obranca odišiel do najhoršieho klubu KHL

MINSK - Kanadský obranca Joe Morrow podpísal zmluvu do konca sezóny 2020/21 s bieloruským účastníkom KHL - Dinamom Minsk.
Zdroj: 33147
Zdieľajte:

Spravil tak po tom, ako ho New Jersey Devils minulý týždeň zaradilo na bezpodmienečnú waiver listinu, odkiaľ si ho nezobral žiadny iný klub NHL. Morrow pritom v tejto sezóne nastupoval iba v AHL za Binghamton Devils. V šestnástich zápasoch strelil jeden gól a trikrát asistoval.

Prečítajte si aj

VIDEO Dlhoročný brankár NHL by mohol znova opustiť KHL a vrátiť sa domov

Rodák z Edmontonu bol v roku 2011 počas draftovej lotérie voľbou Pittsburghu Penguins už v prvom kole z celkovo 23. miesta. Šancu v profilige mu dal až v sezóne 2014/15 Boston Bruins, kde si zahral aj so Zdenom Chárom. V posledných dvoch sezónach nastupoval za Montréal Canadiens a Winnipeg Jets.

Celkovo v NHL absolvoval 173 zápasov (10+24). V posledných dňoch zadné rady Dinama Minsk vystužil aj iný kanadský obranca Mathew Maione, ktorý prišiel na skúšku. V tíme tak pôsobí už sedem hráčov z krajiny "javorového listu". Mužstvo, ktoré dvakrát po sebe nepostúpilo do play-off KHL, je momentálne s 27 bodmi najhorším v lige.

Prečítajte si aj

MetaTitle: Rusko Petrohrad Hokej MS B Slovensko Maďarsko.VIDEO Najznámejší maďarský hokejista súčastnosti sa z Fínska vracia do známej súťaže
Zdieľajte:
Zdroj informácií: eliteprospects.com

Diskusia

Podobné články