Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Haščák o dobrom úvode, štvorica jeho kolegov tvrdí opak

VISP - Slovenskí hokejoví reprezentanti prehrali aj vo svojom druhom zápase na Švajčiarskom pohári. Výberu Nórska podľahli v piatok 1:4. Vo štvrtok prehrali s Olympijským tímom Ruska 2:3 po nájazdoch. Na turnaji tak skončili zverenci Craiga Ramsayho na štvrtom mieste.
Zdroj: 33091
Zdieľajte:

Craig Ramsay, tréner SR: "Som sklamaný z hry v prvej tretine. Boli sme pomalí. Potom sme pohyb zrýchlili, ale chýbalo nám viac streľby. Najmä v presilových hrách. My musíme hrať stále rovnako celých 60 minút a najmä musíme byť od začiatku koncentrovaní."

Miroslav Šatan, generálny manažér SR: "Zdalo sa mi, že sme v prvej tretine neboli pripravení a Nóri nám ušli. Keď sme chceli so zápasom niečo urobiť, bolo už neskoro."

Prečítajte si aj

Olympijský tím deklasoval SR 20, výhru režíroval budúci Slovák

Marcel Haščák, strelec jediného gólu Slovenska v zápase: "Mali sme dobrý začiatok, ale potom sme prestali hrať s pukom. V našej tretine bol chaos. To nás napokon stálo výsledok. Pri góle som mal možnosť vystreliť, našťastie som to trafil. Ale mal som ešte jednu šancu, keby som dal gól, mohol to byť iný zápas."

Prečítajte si aj

Nóri vycvičili Slovákov, dva góly strelil popradský legionár

Marek Hecl, útočník SR: "Prvá tretina bola slabá, nešli nám nohy, neviem, čo sa stalo. Potom sme doťahovali, ale nevyšlo to. Nebol to dobrý zápas z našej strany, nezaslúžili sme si vyhrať."

Martin Štajnoch, obranca SR: "Celý zápas sme sa nevedeli dopracovať k šanciam. Nóri hrali jednoducho, vracali nám všetky puky naspäť do pásma, vznikali z toho situácie, na ktoré sme nevedeli reagovať."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články