Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Žiadna nespokojnosť s minutážou: Peter Mikula poukázal na konanie Leclerca

POPRAD - Minulý piatok, presnejšie na Mikuláša oznámil HK Poprad, že jeho kabínu opustil francúzsky útočník Guillaume Leclerc.
Zdroj: 33113
Zdieľajte:

Podľa slov popradského klubu vyslovil legionár nespokojnosť s minutážou na ľade. Ako sa ukázalo, jeho odchod má celkom iné pozadie, o ktorom prehovoril prvý muž lavičky Peter Mikula.

Prečítajte si aj

Hokejová rarita: Súboj Bielorusko - Ukrajina oficiálne skončil v 43. minúte, zvyšný čas sa hráči prechádzali

„Svedčí to iba o tom, akým smerom sa uberá. Na druhej strane si vážim jeho odvedenú prácu v Poprade. Aj keď mal nejaké výhrady voči mne, nemusel ich mať voči hráčom. Odišiel úplne bez slova, spakoval si veci a bol preč. Viem, že sa už skôr ponúkal do iných mužstiev, agent mu hľadal nový angažmán. Následne potreboval nájsť vinníka, tak to hodil na moju hlavu. Myslím si, že sa rozhodol v porovnaní s Popradom pre druhotriedny klub. Vyriešil si to podľa seba, čo svedčí o jeho hráčskom charaktere,“ opisuje spôsob, akým sa kreatívny Francúz dostal spod Tatier.

Prečítajte si aj

VIDEO Stiahli ho z dôchodku do hry: Ostrieľaný Čech a držiteľ dvoch zlatých medailí naskočí na ľad

Skúsený lodivod následne pridal, že mu 23-ročný hokejista vôbec nechýba. Taktiež spomenul, že konal v rozpore so zmluvnými podmienkami. „Osobne si myslím, že porušil zmluvu, keďže poza chrbát vedenia klubu rokoval s iným mužstvom. V zmluve mal stanovené, že bez súhlasu klubu tak konať nemôže. V dnešnom svete to ale bohužiaľ asi takto chodí,“ doplnil Mikula v súvislosti s už bývalým zverencom, ktorý tento týždeň zamieril do klubu nemeckého druholigistu z Ravensburgu. Tam zatiaľ absolvuje skúšku.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: korzar.sk

Diskusia

Podobné články