Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Ohlasy Slovákov na prehru s Ruskom: Boli sme lepší, ale...

BRATISLAVA - Slovenskí hokejoví reprezentanti vstúpili do prípravného turnaja NaturEnergie Challenge vo švajčiarskom Vispe prehrou s Olympijským výberom Ruska 2:3 po predĺžení a nájazdoch. V piatok tak nastúpia na zápas o tretie miesto proti domácemu výberu alebo Nórsku, buď o 16.15 alebo 19.45 h.
Zdroj: 32917
Zdieľajte:

Ján Pardavý, asistent trénera SR: "Po dvoch tretinách sme mohli vyhrávať viac ako 2:0. Ale Rusi neustále hrozili. Myslím si, že pri hre 5 na 5 sme boli lepší. Ale na začiatku tretej tretiny sme mali situáciu pred gólom vyriešiť lepšie. Potom sme boli viac vylučovaní, Rusi mali momentum hry. V závere sme potom mohli nakloniť zápas na našu stranu a v nájazdoch už Rusi ukázali svoju šikovnosť."

Prečítajte si aj

Fantastický výkon Tomeka nás držal v hre, nakoniec sme proti Rusku prehrali v nájazdoch

Michal Ivan, obranca SR: "Škoda, že sme to nedotiahli do úspešného konca. Nezvládli sme úvod tretej tretiny, Rusi sa potom chytili v presilovkách. Škoda."

Marcel Haščák, útočník SR: "Zbytočné vylúčenia a jedna chyba nás stála výsledok. Na konci som mal šancu, skočilo mi to. Je to škoda, mohlo to dopadnúť lepšie."

Matej Tomek, brankár SR: "Škoda, že nám ušiel úvod tretej tretiny, Rusom sme potom dali momentum, ktoré využili. Ja som sa cítil dobre, chalani mi pomáhali. Všetko som videl, bolo to dobré."

Prečítajte si aj

FOTO Slovan predstavil krásne retro dresy, v ktorých odohrá dva zápasy, majú niekoľko zaujímavostí
Zdieľajte:
Pridal: Matej Kubove
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články