Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Košice riešia problém: Dohrajú hokejisti sezónu v Steel aréne?

KOŠICE - Hokejovému klubu z metropoly východu sa aktuálne darí v najvyššej súťaži. V súčasnosti sa vyskytol problém, ktorý súvisí s dejiskom hokeja.
Zdroj: 33097
Zdieľajte:

Steel aréna vykazuje nedostatok finančných prostriedkov na jej prevádzku. Na minulotýždňovom zasadnutí zastupiteľstva vystúpil Igor Havrila, generálny manažér štadióna. „Poslancom oznámil, že je ohrozená prevádzka tohto športového zariadenia. Povedal, že sa uskutočnilo už tretie stretnutie s vedením mesta Košice, s ktorým sa pokúšajú riešiť tento problém,“ informoval Viliam Knap, poslanec mesta Košice a mestskej časti Juh.

Prečítajte si aj

VIDEO Peter Hamerlík zažil v Žiline šok

Samotný Havrila potvrdil problémy finančného charakteru, ale bližšie sa k ním vyjadrí po nasledujúcom rokovaní. „Áno, máme problémy, ale vyjadrovať sa k nim budem až po štvrtkovom mestskom zastupiteľstve,“ prezradil pre miestny internetový portál kosicednes.sk. „Pýtam sa, dokedy chceme čakať? Máme tam zástupcov mesta a nič sa nedeje, čakáme, kým nám skončí ďalší ligový šport v metropole východu?,“ položil otázku Knap, ktorému vadí, že mesto o tejto problematike nikoho neinformovalo.

Prečítajte si aj

VIDEO Zlomil si ruku, ohrozený možno aj zvyšok ročníka

Prezident HC Košice Július Lang v tejto súvislosti povedal: „Detaily však nepoznám. My si svoje povinnosti a záväzky voči aréne plníme načas a v plnom rozsahu. Ako hokejový klub nemáme finančné problémy.“

Zdieľajte:
Zdroj informácií: kosicednes.sk

Diskusia

Podobné články