Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Padla štvrtá hlava: Tréner Andreja Sekeru porušil základné hodnoty klubu a NHL

DALLAS - Jim Montgomery už nie je tréner hokejistov Dallasu Stars. Klub zámorskej NHL ho v utorok prepustil z dôvodu neprofesionálneho správania sa. Vo funkcii ho nahradí doterajší asistent Rick Bowness. Za Dallas hrá aj slovenský obranca Andrej Sekera.
Zdroj: 32969
Zdieľajte:

"Dallas Stars očakáva od svojich zamestnancov pri reprezentovaní klubu čestné konanie a profesionálne správanie," uviedol vo vyhlásení generálny manažér Jim Nill: "Toto rozhodnutie bolo urobené vzhľadom na neprofesionálne správanie, ktoré nie je v súlade so základnými hodnotami a presvedčením Dallasu Stars a NHL."

Prečítajte si aj

VIDEO Peter Hamerlík zažil v Žiline šok

Päťdesiatročný Montgomery bol trénerom Dallasu od mája 2018, v predchádzajúcej sezóne priviedol svojich zverencov do play off. Momentálne patrí klubu postupová šiesta priečka v Západnej konferencii. V tejto sezóne je štvrtý kouč, ktorý v NHL skončil. Pred ním kluby prepustili Mikea Babcocka (Toronto Maple Leafs) a Johna Hynesa (New Jersey Devils), Bill Peters rezignoval na post trénera Calgary Flames po obvineniach z rasistického správania v minulosti.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články