Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Lantoši vs Cehlárik: V AHL spoluhráči, v boji o profiligu súperi

PROVIDENCE - Vyznačuje sa fantastickým korčuľovaním, ale aj palicovou technikou. Útočník Róbert Lantoši pred aktuálnou sezónou podpísal zmluvu s Bostonom Bruins. Kontrakt je nasmerovaný pre AHL, s ktorým môže bojovať o šancu v NHL.
Zdroj: 31770
Zdieľajte:

Róbert Lantoši už v Tipsport lige kvalitatívne vyčnieval a bolo iba otázkou času, kedy sa poberie do sveta. Ten čas nastal a momentálne je súčasťou Providence, farmou prvého mužstva NHL Bostonu Bruins.

Prečítajte si aj

FOTO Ťažké zranenie v priamom prenose: Redaktorka RTVS dostala s pukom do oka!

Darí sa mu bodovo, dokonca cez víkend bol vyhlásený za prvú hviezdu zápasu. Skvelá forma zariadila, že prievidzský rodák pravidelne nastupuje v AHL takmer dva mesiace. Zaradil sa už medzi kľúčové postavy farmárskeho celku "medveďov". Jeho parťák Peter Cehlárik sa v tejto sezóne nacestoval viac než dosť. V krátkom časovom úseku doslova lietal medzi dvomi klubmi, až napokon zotrval v nižšej lige. Na to, aby sa opäť ukázal v najlepšej súťaži na svete, musí výrazne zapracovať.

Prečítajte si aj

VIDEO Dostal fanúšikov do varu, získal Stanley Cup a pobil sa s Tatarom: Americký obranca sa musí baliť

Lantoši sa vyrovnal bodovo Cehlárikovi, keď má na konte šesť gólov a desať asistencií. Odohral 23 zápasov, o tri viac ako rodák zo Žiliny. V posledných deviatich pritom nazbieral osem bodov za dva góly a šesť asistencií. Pravdepodobne ak mladému reprezentantovi vydrží forma, pokojne by sa mohol hlásiť premiérovo po boku Zdena Cháru a Jaroslava Haláka.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: slovaknhl.sk

Diskusia

Podobné články