Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Tréning, oddych a naštartovanie motora nanovo

MICHALOVCE - Blížia sa najkrajšie sviatky v roku, ale vytratila sa pohoda. Na Zemplín sa dostavili v priebehu dvoch dní dve prehry. S týmto scenárom počítal asi len málokto. Michalovský motor sa teraz uloží na týždňový spánok, keďže na rad prichádza národný tím a jeho účasť na Švajčiarskom pohári.
Zdroj: 33076
Zdieľajte:

"Myslím si, že diváci videli veľmi dobrý hokej z oboch strán. Škoda gólov, ktoré v poslednej dobe dostávame vo väčšom množstve. Môžem však povedať, že každý podal maximum a môže byť so sebou spokojní. S výsledkom nie," rozrečnil sa Lukáš Hvila, ktorý krásnym gólom načal Slovan, no v konečnom dôsledku to nebolo nič platné. Dukla si vylámala zuby v presilovkách, ktorých mala dohromady osem. Podarilo sa využiť iba jednu, a to je veľmi málo. Belasí sa gólovo prebudili v druhej tretine.

Prečítajte si aj

Humenné si napravilo v Bardejove, Sanok oskalpoval Trebišov a v Žiari si otvoril účet Stümpelov syn!

"Chyby sa stanú. Som však názoru, že sme ukázali dobrý výkon. Treba trošku potrénovať, oddýchnuť a naštartovať sa, ako tomu bolo nedávno," hovoril skúsený 38-ročný hokejista. Zemplínčania majú za sebou smolný víkend. Na Mikuláša inkasovali nečakanú porážku s Miškovcom, s ktorým majú problémy od začiatku sezóny. Podľahli mu vysoko 3:6 a aby nováčikovi nebolo smutno, do mikulášskeho balíčka im nadelil líder ďalších päť pukov. "So Slovanom sme to chceli odčiniť, no nevyhrali. Prezentovali sme sa však snahou a všetkým, čo k tomu patrí. Hokej vieme hrať," doplnil odchovanec Spod Tatier.

Prečítajte si aj

VIDEO Ďalší rekord je na svete: Chára vyrovnal legendu Yzermana!

Hvila spomenul, že hráči ukázali bojovnosť či snahu, no fanúšikovia svoje srdce. Samozrejme, našli sa takí, ktorí už skôr zamierili domov, ale zvyšok ostal v hľadisku, kde vyskandoval, vytlieskal svojich miláčikov. Podľa výrazu tváre si to najviac užíval fínsky legionár Ville Korhonen. "Vždy mrzí, keď sa prehrá pred vlastnými divákmi. Ako som už hovoril, keby sme mali to šťastie, mohlo sa to skončiť inak," uzavrel Lukáš Hvila.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Ivan Harčár

Diskusia

Podobné články