Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Prekoná Gretzkeho rekord, ukončí kariéru

NEW YORK - Má rád nové výzvy a jedna pred ním stojí. Ruská hviezda Washingtonu Capitals Alexander Ovečkin si dal za cieľ, že sa pokúsi prekonať rekord Waynea Gretzkeho a následne sekne s hokejom.
MetaHeadline: Washington Capitals - Anaheim Ducks.
Zdroj: TASR/AP
Zdieľajte:

K tomu, aby sa mu to podarilo naplniť, potrebuje ešte nastrieľať 217 gólov. Je tak veľkou otázkou, či to zvládne. Ak sa mu to podarí, má jasný plán, čo bude nasledovať. „Pravdepodobne by ste ma už nikdy nevideli opäť na ľade,“ povedal s úsmevom na perách Ovečkin pre ESPN. „Okamžite by to bolo: Dovidenia.“

Prečítajte si aj

VIDEO Ďalší rekord je na svete: Chára vyrovnal legendu Yzermana!

Rodák z Moskvy je už takmer dve dekády jednou z najväčších mien zámoria. Svoju tvorivosť a šikovnosť ozdobil o 678 presných zásahov v 1115 zápasoch. Zároveň potrebuje vsietiť ešte 22 gólov a zaradí sa tak na ôsmu pozíciu strelcov. Rovnako by preskočil dávne legendy NHL - Teemu Selänneho (684), Maria Lemieuxa (690), Stevea Yzermana (692) a Marka Messiera (694).

Prečítajte si aj

VIDEO Kanaďan, ktorý v minulosti odmietol Nové Zámky, skončil v rumunskom Brašove

„Uvidíme, čo sa stane do dvoch rokov. Uvidíme, na čom budem. Samozrejme, chcem hrať dovtedy, kým už viac hrať nebudem schopný. Nechcem byť tým hráčom, ktorý bude chodiť na ľad a hrať, no veď viete, ako vtip. Ak budem na rovnakej úrovni, budem ešte hrať,“ doplnil Ovečkin.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: slovaknhl.sk

Diskusia

Podobné články