Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Lavíny zrušili bodovú sériu medveďom, Halák iba so 16 zákrokmi

NEW YORK - Hokejisti Bostonu Bruins utrpeli prvú prehru v NHL v riadnom hracom čase po osemnástich zápasoch. V noci na nedeľu na vlastnom ľade podľahli Coloradu 1:4.
Zdroj: 33051
Zdieľajte:

Slovenský brankár Jaroslav Halák si pripísal šestnásť zákrokov a po prvý raz v tejto sezóne nepomohol svojmu tímu bodovať v domácom prostredí. Obranca Zdeno Chára strávil na ľade 18:13 minúty, do štatistík si zapísal jeden hit.

Prečítajte si aj

Humenné si napravilo v Bardejove, Sanok oskalpoval Trebišov a v Žiari si otvoril účet Stümpelov syn!

Colorado natiahlo víťaznú šnúru na šesť duelov. V 17. minúte sa postavil do bránky Avalanche Pavel Francouz, ktorý nahradil zraneného Philippa Grubauera a zlikvidoval šestnásť pokusov Bostonu. Tampa Bay doma deklasovala San Jose Sharks 7:1. Erik Černák odohral v drese Lightning 19:31 minúty a nazbieral dva plusové body. Dvoma gólmi sa blysli Steven Stamkos, ktorý pridal aj asistenciu, a Tyler Johnson. Útočník zo štvrtej formácie Alexander Killorn si pripísal štyri bod 1+3. Skvelý výkon predviedol aj brankár Andrej Vasilevskij s 37 zákrokmi.

Prečítajte si aj

VIDEO Kanaďan, ktorý v minulosti odmietol Nové Zámky, skončil v rumunskom Brašove

Druhý triumf za sebou dosiahol Dallas. Stars na svojom ľade zdolali New York Islanders 3:1. Andrej Sekera za domácich strávil na ľade 19:15 minúty, ale do streleckej listiny sa nezapísal. Hrdinom "hviezd" bol Alexander Radulov, ruský útočník strelil víťazný gól a prihral na tretí zásah krajanovi Denisovi Gurianovi. Po dvoch prehrách sa z víťazstva tešilo Toronto Maple Leafs. "Javorové listy" triumfovali v St. Louis 5:2. Po dvoch góloch dosiahli Auston Matthews a Zach Hyman. Blues prehrali druhýkrát za sebou.

Philadelphia - Ottawa 4:3

Vancouver - Buffalo 6:5pp

Boston - Colorado 1:4

Carolina - Minnesota 6:2

Detroit - Pittsburgh 3:5

Florida - Columbus 4:1

St. Louis - Toronto 2:5

Tampa Bay - San Jose 7:1

Nashville - New Jersey 6:4

Dallas - New York Islanders 3:1

Calgary - Los Angeles 4:3

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články