Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Oslavoval narodeniny, asistoval, no neskóroval a po zápase ho prekvapila manželka

KOŠICE - Hokejisti HC Košice zvládli piatkový šláger proti Zvolenu. Pod výhru 4:1 sa podpísal útočník a oslávenec Dávid Skokan, ktorý dvakrát asistoval. Po stretnutí sa dozvedel radostnú správu.
Zdroj: 33046
Zdieľajte:

Oceliari mali v utorok neplánované voľno. Merali cestu do Liptovského Mikuláša, kde však nemohli odohrať 28. kolo z dôvodu technickej poruchy chladiaceho zariadenia. Automaticky mali byť v miernej výhode, ale podľa slov kapitána to tak nebolo.

Prečítajte si aj

VIDEO Ernest Bokroš obeťou zločinu

"Veľmi ťažký duel. Odohrali sme len druhý zápas v priebehu dvoch týždňov. Boli sme ťažkopádni. V prvej prestávke nastal v šatni menší rozruch zo strany trénera. Takéto duely treba vyhrávať a my sme to dokázali," pochvaľoval len sčasti trojbodový triumf s náročným súperom zo stredného Slovenska Dávid Skokan. Hoci Zvolen neodišiel z Košíc so žiadnym bodom, odchovanec Popradu vyzdvihol jeho kvality.

Prečítajte si aj

VIDEO Prosba a výzva fanklubu michalovskej Dukly

"Majú kvalitného trénera z NHL i kvalitný káder. Teším sa, že aj keď sme sa nachádzali v štádiu, kedy sa nám nedarilo, sme vypracovali tri body," doplnil. Košický hokejista na svätého Mikuláša oslavoval 31. narodeniny. Práve on mohol pridať gólovú poistku pri zvolenskej hre bez brankára, ale celú akciu východniarov vyšperkoval záverečnou prihrávkou na Branislava Rapáča a doprial mu tak gól. "Mohol som skórovať, ale radšej som prihrával. Mne je jedno, či dám gól, alebo niekto iný. Radosť mi robí aj asistencia," komentoval svoj sviatočný večer Skokan a na koniec dodal veľmi milú informáciu:

Prečítajte si aj

VIDEO Ústretový krok Dubnice voči fanúšikom v neľahkých časoch

"Manželka mi oznámila, že čakáme tretie dieťa a bude to chlapec. Som veľmi šťastný. Takáto správa v deň narodenín poteší dvojnásobne. Bude to Dávid na Mikuláša. Ešte neviem, či pôjde v mojich šľapajách," usmial sa pri poslednej odpovedi budúci trojnásobný otec Dávid Skokan.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Ivan Harčár

Diskusia

Podobné články