Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Minnesota si už podchytila potenciálnu posilu

MINNESOTA - Klub zámorskej NHL Minnesota Wild si vyhliadla tento týždeň dvojicu útočníkov z KHL. Jeden z nich už má za sebou aj prvú oficiálnu debatu.
Zdroj: 26987
Zdieľajte:

Cestu do Moskvy na oficiálnu návštevu spojenú s večerou absolvoval manažér Minnesoty Bill Guerin. Niekdajšia opora Dallasu Stars by rada uvítala v radoch bývalého klubu Mariána Gáboríka ruského útočníka Kirilla Kaprizova, ktorý má fantastické čísla v prebiehajúcej sezóne v KHL, kde oblieka dres CSKA Moskva.

Prečítajte si aj

VIDEO Nová posila majstra si ešte počká, musí ísť na farmu a tvrdí: Starnem, je to blbé

„Je to dosť sebavedomý, ale pohodový chlapec. Opýtal som sa ho, aké sú jeho najväčšie obavy. A on povedal: Ja... ja... ja skutočne žiadne obavy nemám,“ uviedol Guerin po osobnom kontakte s ruskou hviezdou. Kaprizov sa okrem famóznej formy môže tiež pochváliť štvrtou účasťou v Zápase hviezd.

Prečítajte si aj

Nominácia Olympijského tímu proti SR 20: V kádri aj ruský útočník Tipsport ligy, ktorý chce reprezentovať

„Povedal som mu, aby sa koncentroval na hranie za CSKA, aby mal čo najlepší ročník a že sa o pár mesiacov porozprávame. Nepýtal som sa ho, či určite príde. Bavili sme sa v podstate len o hokeji. Rozprávali sme sa o veľa veciach, ale nebolo to nič formálne. Nebolo to o tom, aké sú naše plány a kde bude hrať,“ doplnil Guerin.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: slovaknhl.sk

Diskusia

Podobné články