Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Úprimné priznanie Cehlárika: Nebudem sa vyhovárať, mám rezervy

PROVIDENCE - Za mesiac sa nacestoval viac než dosť. Útočník Peter Cehlárik často pendloval medzi farmou Providence a prvým mužstvom NHL Bostonom Bruins.
Zdroj: 29417
Zdieľajte:

Každý presun žilinského odchovanca do NHL trval len jedno stretnutie. Automaticky ho vedenie klubu posielalo späť na farmu. „Veril som, že si ma niekto vyberie, hoci načasovanie môjho zaradenia na waiver nebolo ideálne. Bol posledný deň v kempoch a ja po zranení. Všetky tímy už mali súpisky uzavreté, vedeli, komu dajú šancu. Bol som pripravený operatívne sa presunúť. Aj generálny manažér Bruins vravel, že mám šancu, ale dopadlo to inak,“ povedal Cehlárik v podcaste pre hockeyslovakia.sk.

Pozrite si aj

VIDEO Montreal vyštartoval po Pastrňákovi: Pridal sa aj Tomáš Tatar

Práva na 24-ročného slovenského útočníka sa dostali z Lada Togliatti do slávneho SKA Petrohrad. Ani názov tohto klubu v našom hráčovi neevokuje, aby sa mal zamýšľať nad prestupom do Európy. Jeho prioritou je aktuálne NHL a v súčasnosti robí všetko pre to, aby sa tam vrátil. „Povolania do prvého tímu podliehali zraneniam v ňom. V jednej chvíli zostali mimo hry aj traja či štyria útočníci Bostonu. Naskytla sa mi šanca, ale na to, aby som sa udržal a vybojoval si miesto na úkor niekoho z navrátilcov po zranení, by som musel odohrať perfektné dva či tri zápasy. Moje výkony však neboli ideálne, no viem, na čom mám pracovať,“ podčiarkol Žilinčan.

Prečítajte si aj

VIDEO Dve hviezdy CSKA Moskva sú na ceste do NHL

Na záver sa úprimnými očami pozrel na svoje výkony. „Rezervy na sebe vidím vždy, napriek tomu mám najvyššie ciele. Nebudem hľadať výhovorky a už vonkoncom sa nemienim chlácholiť, že prvé mužstvo je nabité zvučnými menami. V lete som pracoval tvrdšie, aby som sa posunul. Je len koniec novembra, verím, že šanca ešte príde,“ nehádže flintu do žita Peter Cehlárik.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: slovaknhl.sk

Diskusia

Podobné články