Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Zemplínčania "vypli" reprezentantov, Turek: Nie sme schopní zopakovať výkon

MICHALOVCE - Prvá tretina v Michalovciach naznačovala, že Detvu zastihne rovnaký scenár, ako pred týždňom v Bratislave, kde inkasovala jedenásť gólov. Gólostroj Dukly sa však zastavil na čísle šesť.
Zdroj: 31180
Zdieľajte:

Detva na Zemplíne absolútne nič neukázala. Nemohla sa spoľahnúť ani na svoj vražedný útok Šišovský - Zuzin - Sýkora. Michalovce dokázala túto formáciu eliminovať, ba dokonca ju až vypli. Brankár Roman Petrík robil, čo mohol, ale sám veľa toho nezmohol.

Prečítajte si aj

VIDEO Marinčin opustil Toronto Maple Leafs

"Do prvého gólu súpera sme hrali vyrovnanú partiu. Potom to už bolo o jednom tíme. Nedokážem si to vysvetliť. Predviedli sme obrovský a podpriemerný výkon. Dukla nás prevýšila a zaslúžene bodovala," pozrel sa na stretnutie 27. kola triezvymi očami tréner medveďov Josef Turek. Klub spod Poľany nepatrí medzi hlavných favoritov Tipsport ligy, ale má najväčšie zastúpenie v seniorskej reprezentácii. A to nie je všetko. Hráčov z 15 tisícového mesta nájdeme aj v mládežníckych kategóriách.

Prečítajte si aj

VIDEO Mladík z Detvy zamieril do Liptovského Mikuláša

"Minulý rok sme mali dvoch chalanov v národnom tíme, dnes sú traja. Netreba zabúdať aj na to, že v SR 20 je Golian, Čenka a Oliver Turan. Máme však v zostave štyroch - piatich juniorov, čo súperi nemajú. Výsledky nie sú ideálne, ale snažíme sa zapracovať do kádra mladých chlapcov. Našou slabinou je nestabilita výkonov. Silného porazíme a nie sme schopní to zopakovať pri ďalšom protivníkovi," dodal na koniec debaty kouč Detvy.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Ivan Harčár

Diskusia

Podobné články