Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Tampa prišla v šlágri o vedenie a prehrala s Washingtonom, Halák asistoval na gól

NEW YORK - Hokejisti Washingtonu Capitals v noci na sobotu zvíťazili v domácom zápase NHL nad Tampou Bay Lightning 4:3 po predĺžení. V drese hostí chýbal slovenský obranca Erik Černák, ktorý si odpykával dvojzápasový trest. Za Washington odohral vyše 7 minút Richard Pánik a pripísal si štyri trestné minúty.
Zdroj: 32555
Zdieľajte:

Prvé vylúčenie Pánika využil v 19. minúte Brayden Point, pre ktorého to bol 100. zásah v NHL. Capitals po druhej tretine prehrávali 1:3. V úvode tretieho dejstva skorigoval Jakub Vrána a v 52. minúte vyrovnal v presilovej hre Alexander Ovečkin. O druhom bode pre domácich rozhodol v 64. minúte Dmitrij Orlov. Hostia prehrali aj druhý zápas bez Černáka.

Prečítajte si aj

Takéto ospravedlnenie mu nestačí, bývalý hráč Banskej Bystrice chce od trénera NHL niečo iné

Vydarený večer zažil Nathan MacKinnon, ktorý k triumfu Colorada nad Chicagom prispel štyrmi gólmi. V 59 sekunde stretnutia otvoril skóre, na ďalšie zásahy prihral. Úradujúci víťaz Stanleyho pohára St. Louis triumfovali v Dallase 3:1. Andrej Sekera strávil v drese Stars na ľade takmer sedemnásť minút, do štatistík sa však nezapísal.

Prvú prehru pod novým trénerom Sheldonom Keefeom utrpelo Toronto, ktoré podľahlo v Buffale 4:6. "Javorové listy" neuspeli po troch víťazstvách.

Ešte v piatok sa z výhry tešil aj Boston. Bruins na vlastnom ľade otočili zápas s New Yorkom Rangers a zvíťazili 3:2 po predĺžení. Slovenský brankár Jaroslav Halák zlikvidoval 26 striel súpera, navyše si pripísal asistenciu pri víťaznom góle Davida Krejčiho v 62. minúte. Kapitán Bostonu Zdeno Chára odohral 23:39 minúty a nazbieral tri hity. "Medvede" naplno bodovali šiesty raz po sebe.

Prečítajte si aj

VIDEO Najhorší tím ligy sa rozlúčil s dvomi zahraničnými hráčmi

výsledky:

Boston - New York Rangers 3:2 pp /Halák za domácich 0+1/, Anaheim - Winnipeg 0:3, Buffalo - Toronto 6:4, Chicago - Colorado 2:5, Minnesota - Ottawa 7:2, Philadelphia - Detroit 6:1, San Jose - Los Angeles 4:1, Washington - Tampa Bay 4:3 pp, Vegas - Arizona 2:1 pp a sn, Columbus - Pittsburgh 5:2, Carolina - Nashville 0:3, Dallas - St. Louis 1:3

Zdieľajte:
Pridal: Matej Kubove
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články