Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Hviezdny švajčiarsky útočník zaujal najlepšie kluby v Európe, najskôr prejedná možnosť zahrať si so Slovákmi v NHL

BIEL - Švajčiarsky útočník Damien Riat vzbudzuje záujem najlepších európskych klubov, taktiež má ponuku z NHL, kde sa o neho zaujíma Washington Capitals, ktorý ho draftoval v roku 2016 a stále má na neho práva.
MetaHeadline: Washington Capitals - Anaheim Ducks.
Zdroj: TASR/AP
Zdieľajte:

22-ročný hokejista nastupujúci za EHC Biel-Bienne v NLA, kde mu končí zmluva po tejto sezóne. Podľa všetkého odíde. Ako prvé chce prejednať možnosť zabojovať o NHL v organizácii tímu z hlavného mesta USA, kde pôsobia aj Slováci Martin Fehérváry a Richard Pánik. Nie je však jasné, akú zmluvu dostane. Riat chce mať určite v budúcom ročníku šancu prebojovať sa do profiligy.

Prečítajte si aj

Takéto ospravedlnenie mu nestačí, bývalý hráč Banskej Bystrice chce od trénera NHL niečo iné

To by mu zabezpečila prinajhoršom dvojcestná zmluva. Ak by nevyšla zámorská cesta, tak rodák zo Ženevy nemá o ďalšie ponuky núdzu. Výrazne zaujal popredné tímy v ruskej KHL aj švédskej SHL, konkrétne tímy ale zverejnené neboli. Zo Švajčiarska majú záujem jeho súčasný klub EHC Biel, no aj SC Bern či HC Lugano.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: swisshockeynews.ch

Diskusia

Podobné články