Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Chára ukázal veľké srdce deťom, Toronto už má náhradu za Babcocka

BOSTON - Slovenský obranca v NHL Zdeno Chára nie je len výborný hokejista, ale aj skvelý človek. To potvrdil tento týždeň.
Zdroj: 32555
Zdieľajte:

V Bostone sa uskutočnil galavečer, kde sa oceňovali osobnosti miestneho športu. Odchovanec Trenčína nesmel chýbať. Chára už trinásť rokov úspešne pôsobí v drese "medveďov" a celú dobu nosí na hrudi kapitánske céčko. 42-ročný veterán po podujatí zamieril do hypermarketov a vyberal hračky pre deti, ktoré tohtoročné Vianoce strávia v nemocniciach. „Cítime sa dobre, ale sú to ešte lepšie pocity, keď tie darčeky odovzdávame rodinám a deťom, ktoré nebudú môcť byť doma cez Vianoce. Dúfajme, že takýmto spôsobom ich rozveselíme a urobíme pre nich Vianoce radostnejšie a šťastnejšie,“ uviedol Zdeno Chára.

Prečítajte si aj

VIDEO Plakanie v šatni nepomôže

Klub NHL Toronto Maple Leafs prepustil trénera Mikea Babcocka. Dôvodom bolo šesť prehier v rade. Tá posledná, ktorá sa mu stala osudnou, prišla v utorok po súboji s Las Vegas (2:4). Mužstvo už spoznalo meno jeho nástupcu. "Javorové listy" siahli do svojej farmy a odtiaľ zobrali kouča Sheldona Keefea. Asistenti sa nebudú meniť. „Vedeli sme, aká vyrovnaná táto liga je a vedeli sme, aké náročné je pravidelne vyhrávať. Keď o tom premýšľate a myslíte, že je to správne rozhodnutie, tak musíte konať. Myslím si, že ďalšie vyčkávanie by v tomto bode bolo zlé, preto sme dnes prileteli s Kyleom Dubasom do Arizony a mali konverzáciu s Mikeom,“ povedal prezident Toronta Shanahan, ktorý ešte v roku 2015 uzavrel s odídeným Babcockom honosný kontrakt na osem rokov so zárobkom 50 miliónov dolárov.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: slovaknhl.sk

Diskusia

Podobné články