Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Pánik sa dočkal, pochvalné slová kouča

NEW YORK - Slovenský hokejista Richard Pánik sa dočkal prvého bodu v prebiehajúcej sezóne NHL. V noci na utorok pomohol jedným gólom k domácemu víťazstvu Washingtonu 5:2 nad Anaheimom. Dvadsaťosemročného útočníka vyhlásili za druhú hviezdu zápasu.
Zdroj: 32947
Zdieľajte:

Pánik si až vo svojom trinástom súťažnom dueli pripísal premiérový bod v ročníku a zároveň prvý v drese Capitals. Už v 50. sekunde otvoril skóre súboja s Anaheimom, keď po prihrávke Travisa Boyda od zadného mantinelu namieril strelou zápästím presne do ľavého horného rohu súperovej bránky.

Prečítajte si aj

VIDEO Michalovce posilňujú, prichádza štvrtý Fín

Naštartoval tak svoj tím k výhre, vďaka ktorej si Washington upevnil postavenie na čele Východnej konferencie i celej NHL. Dvoma asistenciami sa na triumfe podieľal obranca John Carlson, ktorý tak natiahol svoju bodovú šnúru už na sedem zápasov. Pánik si počas 12:21 min. pripísal aj plusový bod. V druhom nočnom zápase si Arizona poradila s Los Angeles 3:0. Čisté konto si udržal brankár Antti Raanta, ktorý zneškodnil všetkých 31 striel hostí.

Pozrite si aj

VIDEO Bitka či tanec? V Banskej Bystrici mali fanúšikovia dilemu

"V posledných zápasoch a dňoch bol už blízko streleniu gólu. Utvoril si niekoľko dobrých šancí. Už to bolo na ceste, jeho hra sa zlepšovala. Je pre neho výborné, že to konečne dosiahol, môže na tom stavať," uviedol na adresu martinského rodáka tréner Todd Reirden.

Washington - Anaheim 5:2 /PÁNIK za domácich 1+0/

Arizona - Los Angeles 3:0

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články