Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Národný štadión nie je priorita SZĽH, hovorí Miroslav Šatan. Slovensko potrebuje tréningové centrum

BRATISLAVA - Prezident SZĽH Miroslav Šatan v podcaste pre hockeyslovakia.sk hovoril o možnosti výstavby národného štadióna, ale aj o tréningovom centre.
Zdroj: 32862
Zdieľajte:

Spomínala sa aj multifunkčná hala, ktorá však na programe dňa nie je: "Stavba multifunkčnej haly, ktorá by mala slúžiť na zorganizovanie budúcich majstrovstvách sveta na Slovensku, momentálne nie. Projekt vyžaduje obrovský objem peňazí, navyše pred jeho potenciálnou realizáciou zostáva nezodpovedaná jedna z kľúčových otázok, a síce využiteľnosť takejto multifunkčnej haly v sezónnom období," hovorí Šatan.

Prečítajte si aj

V Nitre skončil skúsený útočník: Niekedy vám hviezdy neprajú, píše klub

Reálnejšia je výstavba národného tréningového centra: "Keďže na Slovensku je nedostatok ľadových plôch, na všetky reprezentačné sústredenia v sezóne vrátane mládežníckych kategórií musíme pravidelne zháňať ideálne zázemie. Miestami až prosiť kluby, aby nám uvoľnili ľad pre potreby národných tímov. Preto by bolo dobré mať vlastné tréningové centrum. Umiestnenie našich reprezentácií by jeho výstavbou prešlo pod kontrolu zväzu,“ nechal sa počuť prezident SZĽH Miroslav Šatan.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hockeyslovakia.sk

Diskusia

Podobné články