Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Dočkal sa vyznamenania, ale nemali na neho peniaze: Pôjde reprezentant Slovinska do Boleslavi?

ZLÍN - Odohral päť zápasov podľa dohody, resp. toľko, koľko znela jeho skúška. Po návrate z reprezentácie Slovinska sa už neobliekol do výstroja v Zlíne a odišiel.
Zdroj: 27512
Zdieľajte:

Slovinský reprezentačný útočník Žiga Jeglič už nebude pokračovať v českej Tipsport extralige v kádri HC Berani Zlín. Podľa informácii českých médii sa klub rozhodol uprednostniť ekonomicky dostupnejšieho hráča.

Prečítajte si aj

VIDEO Bývalý hráč slovenského trojnásobného majstra skončil v českej extralige: Namieri si to späť pod Urpín?

Z toho nebol nadšený ani tréner mužstva Robert Svoboda. Trápiaci sa celok najvyššej súťaže podpísal zmluvu s francúzskym hokejistom Valentinom Claireauxom a ukázalo sa, že na Jegliča ďalšie financie neostali. "Vracia sa Fořt s Okálom," uviedol Svoboda. K podpisu zmluvy so Zlínom mu nepomohlo ani to, že jeho päťzápasová skúška obstála s vyznamenaním. U našich západných susedov sa tiež pošuškáva, žeby mohol zamieriť do Mladej Boleslavi, kde sa mimoriadne darí nášmu útočníkovi Pavlovi Skalickému.

Prečítajte si aj

VIDEO Michel Miklík bol v hľadáčiku Nových Zámkov, ale mužstvo neposilní

31-ročný Žiga Jeglič v minulosti pôsobil v HC Slovan Bratislava. Belasí sú v štádiu hľadania posíl. Uvidíme teda, či sa tam slovinský reprezentant opätovne neobjaví.

ANKETA: Osloví znovu Slovan Žigu Jegliča?

  • Áno, bol by dobrou náhradou za Miklíka.

    85%

  • Nie, nemá formu.

    9%

  • Mal by dostať šancu.

    5%

Zdieľajte:
Zdroj informácií: eliteprospects.com

Diskusia

Podobné články