Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Nebudeš s nami trénovať, povedal švédskemu brankárovi trojnásobný majster sveta a nový tréner Jihlavy

JIHLAVA - Dvojnásobný držiteľ strieborných medailí z MS U18 a MS U20 švédsky brankár Niklas Lundström skončil v tíme českej Chance ligy HC Dukla Jihlava.
Zdroj: 31265
Zdieľajte:

Dni 26-ročného gólmana sú v Česku spočítané. Lundström posilnil "vojakov" z Jihlavy vlani, kam prišiel z dánskeho Hvidovre. V minulej sezóne mal fantastické čísla. Z toho dôvodu došlo k predĺženiu zmluvy ešte pred play-off.

Prečítajte si aj

VIDEO Bývalý hráč slovenského trojnásobného majstra skončil v českej extralige: Namieri si to späť pod Urpín?

"Už pred Vianocami chceli, aby som podpísal novú zmluvu. Moja priateľka mala prácu a celkovo sme sa mali dobre. Preto som kontrakt podpísal," povedal Lundström, ktorý sa cíti frustrovaný, no zároveň ostáva pokojný. Švédsky brankár ostal mimo hry, keďže sa pri kormidle Jihlavy menil kouč. Petra Vlka nahradil Viktor Ujčík, bývalý skvelý hokejista a trojnásobný majster sveta s Českou republikou.

Prečítajte si aj

VIDEO Adam Liška bude hrať so staronovým spoluhráčom: Do Čerepovca prichádza bývala opora Slovana Bratislava

"Zmenili sa tréneri, ktorí mi oznámili, že nebudem súčasťou mužstva a budem mimo tréningového procesu. Povedali, že sa zamerajú na mladších brankárov," dodal sklamane Niklas Lundström, ktorý má dve strieborné medaile z MS U18 2011 a MS U20 2013.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: eliteprospects.com

Diskusia

Podobné články