Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Odchody dvoch kľúčových hráčov prišli skoro, nové mená sa ešte nebudú hovoriť

BRATISLAVA - Hokejisti HC Slovan Bratislava v utorok večer privítajú súpera z Nových Zámkov. Tento zápas bude tvoriť výnimku, keďže súťaž pokračuje až v piatok, no tieto kluby zohrajú predohrávku 50. kola. Pre hokejovysvet.sk hovoril tréner Roman Stantien.
Zdroj: 32699
Zdieľajte:

Deväť dní. To je doba, po ktorej sa do akcie vrátia po skončení reprezentačnej prestávky len Slovan a Nové Zámky. Ostatné mužstvá tak urobia až v polovici mesiaca, kedy je na programe pokračovanie ligy. "Áno, sme pripravení," jasná a stručná odpoveď zaznela od Romana Stantiena, hlavného trénera belasých. Hlavné mesto zastupovali na Nemeckom pohári dvaja hráči - obranca Martin Štajnoch a útočník Tomáš Zigo. K dispozícii bude len odchovanec Banskej Bystrice.

Prečítajte si aj

VIDEO Bývalý hráč slovenského trojnásobného majstra skončil v českej extralige: Namieri si to späť pod Urpín?

"Hrať tri zápasy za štyri dni je síce dosť, ale myslím si, že Tomáš je fyzicky dobre pripravený a mal by to bez problémov zvládnuť. Čo sa týka Štajnocha, ten bude minimálne týždeň laborovať. Je teda jasné, že utorkový duel vynechá," vyslovil sa k dvom navrátilcom z medzinárodného fóra. Slovan je aktuálnym lídrom a pred Banskou Bystricou má trojbodový náskok. Manažér belasých Juraj Bakoš napriek tomu naznačil, že bude treba káder posilniť. "Samozrejme, niečo máme rozpracované. Stále pracujeme na tom, aby sa tím dvíhal viac. Momentálne nemáme v ničom definitívu. Nebudem teda nič dopredu hovoriť, či nastúpia nejaké posily, alebo nie. Akurát môžem spomenúť, že čakáme na návraty zranených hráčov, ktorí sa postupne dávajú do poriadku. V krátkom čase sa zapoja do hry," nechcel rozpitvávať tému nových akvizícii Roman Stantien.

Prečítajte si aj

VIDEO Zvolen angažoval trénera z NHL, bude rovnocenným partnerom Podkonického

Bývalý účastník KHL v priebehu sezóny prišiel o dvoch kľúčových útočníkov. Michael Vandas vyjadril nespokojnosť s tým, že nemôže zveľaďovať svoje individuálne štatistiky a zamieril domov do Popradu a Michel Miklík odišiel po vzájomnej dohode. "Náhrady za oboch hráčov sú. Chalani, ktorí zaujali ich pozície, si svoje miesto zastali. Na druhej strane sme nepočítali, že Majky aj Michel odídu takto skoro," doplnil 55-ročný odchovanec Dubnice. Ako už bolo spomínané, do Bratislavy pricestujú Nové Zámky. Tie v 3. kole šokovali štadión Ondreja Nepelu po výhre 7:6, keď sa hetrikom blysol Václav Stupka. Odplata na juhu Slovenska vyšla bravúrne. Slovan triumfoval hladko 5:1. "K domácej prehre sa už netreba vracať. Jednoducho sú aj takéto zápasy. Každopádne, na súpera sme nachystaní a uvidíme, čo to bude," pridal na záver Stantien.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Ivan Harčár

Diskusia

Podobné články