Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Cehlárik začal dobre, ale nepresvedčil, Cassidy prezradil, čo chýba slovenskému mladíkovi

BOSTON - Slovenský útočník Peter Cehlárik bol ústrednou postavou v zámorí celý týždeň. Netýkalo sa to hry či bodovania, ale jeho neustáleho presúvania medzi AHL a NHL.
Zdroj: 25166
Zdieľajte:

Kouč Bostonu Bruins našiel slovenskému útočníkovi miesto v druhej formácii. Striedanie mu vyšlo na výbornú, keď po 69 sekundách hry na ľade Detroitu zariadil asistenciou úvodný gól v bráne "červených" krídel.

Prečítajte si aj

VIDEO Proti Rusku zmena v bránke, nitriansky mladík pripravený zbierať nové skúsenosti

„Peter to zahral dobre, keď puk poslal Krejčímu, to určite. Jeho celková hra však musí byť konzistentnejšia. Dovnútra sa príliš nedostával,“ zaznelo po zápase z úst trénera "medveďov". Žilinskému mladíkovi chýba jedna vec, o ktorej sa zmienil Cassidy. „Manažovanie puku. O tom sme už hovorili. Musí robiť hry, ktoré sú mu dostupné namiesto toho, aby to silil. Niekedy musíte puk len nahodiť. Myslím si, že Anders sa to už naučil. Všetci tí hráči, ktorí tu zostali, sa nakoniec naučili, že je čas, keď treba tvoriť hru a čas, keď treba puk posunúť dopredu,“ skonštatoval tréner Bostonu. Zároveň dodal, že na farme túto činnosť zvláda. To isté by chcel vidieť aj v prvom mužstve.

Prečítajte si aj

VIDEO Prvé miesto Slovana milo prekvapilo "Boba", urobil správne rozhodnutie, aj keď ho odhovárali

„To je najväčší problém, ktorý s ním máme. Radi by sme boli – ak chce zostať v zostave, ak by hral na svoje silné stránky a robil podobné veci ako dokáže robiť v Providence. Samozrejme, tu to bude o trochu ťažšie, ale to od neho čakáme, ak bude v situáciách, ako dnes, keď bude hrať aj v presilovkách. Je to hráč vhodný pred bránu, do okolia brány. Má rýchle ruky, tak si ho snáď nejaké puky nájdu,“ dodal Bruce Cassidy na adresu 24-ročného Slováka.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: slovaknhl.sk

Diskusia

Podobné články