Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Praha bude dejiskom zápasu NHL aj budúci rok: Príde Boston so Slovákmi!

ŠTOKHOLM - Zámorská NHL zavíta do Európy aj v ďalších dvoch sezónach. Podľa slov komisára hokejovej profiligy Garyho Bettmana je o zápasy na starom kontinente obrovský záujem.
Zdroj: 32541
Zdieľajte:

Ako uviedol Bettman na piatkovej tlačovej konferencii v rámci Global Series v Štokholme, budúci rok odštartuje NHL súbojom v Prahe, v ktorom sa stretnú hráči Bostonu a Nashvillu. Českí fanúšikovia tak budú môcť naživo vidieť v akcii dvojicu útočníkov v drese Bruins Davida Pastrňáka a Davida Krejčího. Predstaviť by sa mohli aj slovenský obranca a kapitán "medveďov" Zdeno Chára, brankár Jaroslav Halák či útočník Peter Cehlárik, ak s nimi vedenie Bruins predĺži kontrakt, všetkým trom vypršia zmluvy po tejto sezóne.

Prečítajte si aj

Slováci si napravili chuť po prehre so Švajčiarskom, porazili Nemecko

"Nie je náhoda, že do Prahy privezieme práve Bruins," vyhlásil Bettman a zmienil sa o Pastrňákovi, ktorý v súčasnosti vedie poradie strelcov i tabuľku produktivity celej súťaže. Ešte pred zápasom v Prahe budú oba tímy na európskej tour. Boston počas nej odohrá prípravný duel s nemeckým Mannheimom, Nashville narazí na švajčiarsky Bern.

Okrem toho sa v sezóne 2020/2021 predstavia v Európe aj Colorado a Columbus, ktoré na seba narazia v rámci základnej časti dvakrát v Helsinkách. Termíny stretnutí nie sú zatiaľ známe. Podľa Bettmana je takmer isté, že o dva roky sa NHL vráti znovu do Švédska. V piatok a sobotu odohrajú vo švédskej metropole dva duely Buffalo s Tampou Bay. Informovala o tom agentúra AP.

Prečítajte si aj

Rozhodlo sa o budúcnosti Marinčina a Jurča: Ako dopadli na waiver listine?
Zdieľajte:
Zdroj informácií: twitter.com

Diskusia

Podobné články