Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Nový tréner Zámkov si pochvaľuje podmienky aj prístup hráčov, chce hrať moderný hokej

NOVÉ ZÁMKY - Slovenský kouč Miroslav Mosnár sa ujal kormidla v HC Mikron Nové Zámky, kde chce hrať moderný hokej a posúvať sa tabuľkou.
Zdroj: 32906
Zdieľajte:

Jeho pocity po príchode do nového prostredia sú pozitívne: "Chalani na tréningu idú naplno, zaujímajú sa o to. Aj kabína je veľmi dobre zariadená, štadión je v poriadku. Nemám zatiaľ najmenší problém," hovorí pre klubový web bývalý reprezentant a dlhoročný hráč Slovana Bratislava.

Prečítajte si aj

Maione má záujem vrátiť sa do Banskej Bystrice, hovorí športový manažér klubu. Nebude to však teraz

Práve na ľade tohto tímu si odkrútil premiéru: "Pamätám si úvodný zápas z tejto sezóny, ktorý tam hrali Nové Zámky a vyhrali takým divokým záverom. Mám už v hlave nejakú víziu, ktorou by som chcel, aby sme sa uberali. Odštartujeme nejaký proces, ktorý sa, verím, ukáže už v tomto najbližšom zápase. Bude dôležité, aby chalani na ľade dodržiavali dohodnuté veci," pokračuje Mosnár.

Ciele sú nastavené jasne: "V prvom rade sa chceme postupne zdvihnúť v tabuľke. Najdôležitejšie však z môjho pohľadu bude priniesť pokoj. V tom zmysle, aby sa hráči upokojili. Hokej hrať vedia, no chýba im väčší rozvaha s pukom na hokejke. Verím, že to spoločne dokážeme zmeniť a odzrkadlí sa to aj na výsledkoch," dodal Miroslav Mosnár.

Prečítajte si aj

Vážne zranenie mladého slovenského útočníka: Nešťastne ho zranil jeho krajan, fanúšikovia založili zbierku
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hcnovezamky.eu

Diskusia

Podobné články