Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Nechápem, kde sa ľudia z NHL pozerajú, tvrdí Ramsay a dvojicu slovenských mladíkov z KHL a Tipsport ligy vidí v NHL

BRATISLAVA - Slovenská reprezentácia pod vedením Craiga Ramsayho odcestovala do nemeckého Krefeldu, kde ju už vo štvrtok čaká otvárací zápas Nemeckého pohára proti Švajčiarsku.
Zdroj: 28583
Zdieľajte:

Vo výbere kanadského kouča je niekoľko hráčov, ktorým úvod sezóny vychádza na jednotku. Ramsay v jednom z rozhovorov spomenul aj to, že v NHL by rád videl viac slovenských hokejistov. Navyše, má jednoznačné tipy, kto by sa medzi elitou mohol presadiť a určite by nebol len do počtu.

Prečítajte si aj

Bývalá hviezda Slovana stále čaká na zmluvu, chce zostať v Česku

"Úprimne, neviem kde sa pozerajú ľudia z NHL, keď prehliadnu talent Adama Lišku. To isté platí aj pri Patrikovi Kochovi. Niekedy nechápem, kam sa ľudia z NHL pozerajú. Iba jeden človek mi zavolal a pýtal sa na nich. To bolo pre mňa nemilé prekvapenie," narážal bývalý kouč Atlanty Trashers, Philadelphie Flyers či víťaz Stanley Cupu s Tampou Bay Lightning na dvojicu mladých Slovákov.

Ani jeden z dua hokejistov do NHL draftovaný nebol. 20-ročný Adam Liška sa po dobrej sezóne v Slovane snažil o skúšku v zámorí, nakoniec zakotvil v ruskom Severstaľi Čerepovec, kde v zatiaľ strelil sedem gólov a je najlepším strelcom tímu. Obranca Patrik Koch nastupuje za HC Košice. Obaja si zahrali aj na domácich MS 2019.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Denník Šport

Diskusia

Podobné články