Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Výborné správy pre fanúšikov Popradu, blízko návratu je zranený legionár

POPRAD - V zostave HK Poprad už niekoľko zápasov chýba nórsky útočník Jørgen Karterud.
Zdroj: 32161
Zdieľajte:

Ten mal vydarenú prípravu, lenže úvod sezóny mu znepríjemnilo zranenie triesla. Niekoľko zápasov odohral cez bolesť, nakoniec to ďalej takto nešlo a zamieril do Nórska za špecialistom: "Stalo sa mi to počas zápasu. Korčuľoval som v plnej rýchlosti a zrazu som počul a zacítil niečo čudné v mojej nohe. Snažil som sa to ešte rozchodiť počas niekoľkých striedaní, no bolo to veľmi bolestivé a nemohol som vôbec pohnúť nohou," povedal Karterud pre web HK Poprad.

Prečítajte si aj

Maione by sa mohol vrátiť na staré-známe miesto, kde sa mu veľmi darilo

"Niekoľko dní po tom som odišiel do nemocnice, kde mi pomocou MRI a ultrazvuku robili ďalšie testy. Nanešťastie sa potvrdilo, že mám natiahnuté triesla," prezrádza predsezónna posila "kamzíkov".

"Ďalším krokom k rekonvalescencii bude tréning na ľade, ktorý absolvujem už koncom týždňa a od toho sa odrazíme. V tejto fáze je už bolesť preč, hoci sval nie je ešte úplne zregenerovaný. Tu prichádza na rad tá zložitejšia časť, keďže ak nechcem opäť ten sval natiahnuť, musím pomaly nabehnúť do tréningového procesu a v ďalšom priebehu byť nadmieru opatrný," dodal Jørgen Karterud.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hkpoprad.sk

Diskusia

Podobné články