Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO "Zabudnutý" Richard Šechný na Slovane

BRATISLAVA - Prvýkrát vycestovali na štadión Ondreja Nepelu. Hokejisti tipsportligového nováčika z Michaloviec spätnú dlhú cestu domov nemali veselú. Pred reprezentačnou prestávkou viezli na Zemplín prehru 5:2.
Richard Šechný bol po desiatich rokoch na Slovane. No už ako tréner.
Richard Šechný bol po desiatich rokoch na Slovane. No už ako tréner. Zdroj: TASR - František Iván
Zdieľajte:

Druhý rok stojí na striedačke Zemplínčanov bývalý skvelý hokejista Richard Šechný, ktorý je jedným z asistentov Miroslava Chudého. Urastený rodák z Prešova absolvoval počas svojej bohatej kariére veľa zápasov na Slovane, kam chodieval s Košicami, Zvolenom, Kežmarkom či Banskou Bystricou. Často bol terčom hanlivých pokrikov. 48-ročný Šechný si tentoraz nevypočul nič, nakoľko ho diváci prehliadli.

Prečítajte si aj

Henrich Ručkay smeruje do tretieho klubu v tejto sezóne

Takisto mal prvý raz možnosť vojsť do útrob vynoveného štadióna Ondreja Nepelu, keďže s vtedajšou Slovnaft extraligou sa rozlúčil v roku 2011. "Načo by som sem chodil? Aby som Slovanu fandil?,“ humorne poznamenal dlhoročný hokejista. Michalovce ale nepredstavovali pre Slovan veľké lákadlo, hoci sa tieto kluby premiérovo stretli v hlavnom meste. "Treba si však povedať, že ľudia boli naučení na KHL a ten skok je veľký. Na Košice tu vraj bolo skoro vypredané, no my už pre nich asi nie sme až tak zaujímaví,“ doplnil v debate pre cas.sk Richard Šechný.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: cas.sk

Diskusia

Podobné články