Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Obetavý otec, manžel a kapitán bude čakať na záverečný verdikt Košíc

KOŠICE - Utekal zo štadióna na štadión absolvujúc takmer tristo kilometrovú štreku. Útočník Michal Murček si pobalil veci v piatok večer a nabral smer košická Steel aréna. Sobotný dopoludňajší tréning už bol Vedenie HC Košice jeho príchodom reagovalo na väčší lazaret v útoku.
Zdroj: 32630
Zdieľajte:

"Vedel som to už dlhšie, že prídem do Košíc. Ako kapitán Martina som nechcel nechať chalanov v štichu. Preto som sa dohodol s Košicami tak, aby nikomu môj odchod neuškodil. Jeden zápas mám za sebou. Nasleduje prestávka a počas nej budem trénovať. Potom si sadneme a prekonzultujeme veci. Povieme si naše predstavy. Ak sa zhodneme ostanem, ak nie vrátim sa domov," rozhovoril sa po debute v košickom drese Michal Murček.

Prečítajte si aj

VIDEO Ramsay má vrásky na čele: Z nominácie do Nemecka mu vypadli ďalší dvaja hráči!

Peter Draisaitl a Jiří Šolc našli miesto 27-ročnému hráčovi v druhej formácii, kde nastúpil na pozícii centra. "Posledné roky som zvyknutý hrávať v prvých dvoch lajnách. Dostával som šance aj na presilovky, takmer som aj skóroval, ale nepošťastilo sa. Neskôr som už hral pomenej, takže uvidíme," už bol trošku opatrnejší vo vyhliadke do budúcich dní. Košiciam Nitra v tejto sezóne zatiaľ "chutí". Pod Zoborom predviedli Oceliari nevídaný debakel 9:0 ešte koncom septembra. Vicemajster chcel pochopiteľne vrátiť východniarom porážku, ale šťastie mu neprialo ani na východe (4:1). "Tri body sú doma. Výkon sa musí hodnotiť kladne, aj keď určite sa našli chybičky, ktoré sa dajú vytknúť. Zápas bol však kvalitný," hodnotil víťazný debut Murček, ktorý v SHL lige v Martine nazbieral v 17 zápasoch 24 bodov (12+12).

Prečítajte si aj

VIDEO Craig Ramsay si musí škrtať ďalšie meno pred Nemeckým pohárom

Životný ročník zaznamenal vlani v drese HC 07 WPC Koliba Detva. "Veľa ponúk som odmietol, pretože sa mi narodil syn. Manželka bola po ťažkej operácii a nezvládala by to. To boli dôvody, prečo som viacerým klubom povedal nie. Na druhej strane tie ponuky boli z tímov, ktoré sú v tabuľke nižšie," vysvetlil Michal Murček, prečo sa vrátil do metropoly Turca.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Ivan Harčár

Diskusia

Podobné články