Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Drgoň s ostrou kritikou do vlastných radov, naznačil Podkonický svoj koniec vo Zvolene?

ZVOLEN - Hokejisti HKM Zvolen sa dostali do krízy. Predovšetkým na vlastnom ľade nedokážu v súčasnosti zbierať body. Spod Pustého hradu ako víťazi odchádzali Detva, Košice, Slovan Bratislava a naposledy aj Trenčín. Obranca Adam Drgoň si po stretnutí s vojakmi nedával servítku pred ústa.
Zdroj: 32679
Zdieľajte:

"Momentálne to nie je o hokeji, ale psychike. Sme na totálnom dne. Teraz príde vhod reprezentačná prestávka a musíme si oddýchnuť i vyvetrať hlavy. O dva týždne to musí byť iný Zvolen. Keby sme hrali aj s dorastom Trenčína, tak asi nevyhráme," poriadne sklamaným tónom hodnotil posledné obdobie Bryndziarov ich obranca skúsený 34-ročný Adam Drgoň.

Prečítajte si aj

VIDEO Ramsay má vrásky na čele: Z nominácie do Nemecka mu vypadli ďalší dvaja hráči!

Taktiež veľmi žalostná je aj strelecká úspešnosť mužstva. V štyroch domácich vystúpeniach dali zverenci trénera Andreja Podkonického pred zrakmi vlastných divákov iba tri góly. "Úplne nám to prestalo padať. Z týchto hov..n sa musíme sami vyhrabať. Sú to otrepané keci, ktoré sa vždy hovoria, ale niečo na tom bude. V súčasnosti vôbec nefungujeme. Myslím si, že náš výkon musel byť zhora hrozný. Môžem však povedať, že každý nechal na ľade všetko. Teraz možno nie sme schopní ukázať toho viac," ťažko súkala zo seba slová opora defenzívnych radov HKM.

Prečítajte si aj

Juraj Bezúch opúšťa Košice, do konca januára bude hosťovať v bývalom klube

Rodák z Trnavy sa v krátkosti vrátil k minuloročnej kríze Zvolena, ktorá trvala v rozpätí mesiacov december - január. Vtedy však tím inkasoval väčší počet gólov, ale aj sám nejaké dal. "Už to horšie ani nemôže byť. Keď sa vám nedarí, musí hrať jednoducho. My robíme opak a stále chceme kombinovať. Miestami sme boli až komickí," tvrdil Drgoň, ktorí pri otázke na to, či zvolenskú krízu spustili ich susedia z Detvy nasledovne odpovedal: "Ťažko povedať. Nechceme rozprávať nejaké veci, ktoré by som neskôr mohol ľutovať. Asi by sa mal každý pozrieť do zrkadla. Hokej je tímový šport. Dvadsaťdva ľudí musí pracovať spolu a nepozerať sa na vlastné štatistiky. Hoci sú to tvrdé slová, ale ja to vidím takto. Ako sa hovorí, jeden za všetkých, všetci za jedného. Ak sa to nestane, môžeme ísť do r..i s celým hokejom," zaklincoval svoj prejav sklamaný a nespokojný Adam Drgoň.

Prečítajte si aj

VIDEO Craig Ramsay si musí škrtať ďalšie meno pred Nemeckým pohárom

O nič veselší nemohol byť ani hlavný tréner HKM a asistent Craiga Ramsayho Andrej Podkonický. Ten už dlhšie sa sťažoval na výkony zverencov a víkendová prehra s červeno-žltými bola ďalším klincom do rakvy.

"Zase sme dali len jeden gól, preto sme prehrali. Nedarí sa nám ani v presilovkách. Tam sme mohli rozhodnúť. Po obrovskej chybe sme ale dostali druhý gól. Chýba nám viac streľby a agresivity. Dlhodobo nemáme nikoho na túto činnosť a dookola je to to isté. Ideme zabrať na súbojoch jeden a jedného a musíme hrať viac srdcom," zhrnul štvrtú domácu prehru v rade tréner Andrej Podkonický.

Pri nasledujúcich vetách sa zachoval dosť tajomne. "Môže to byť káder, môžem to byť ja. Neviem však, či to pomôže. Impulz vždy príde, keď sa vymení tréner," dodal na koniec tlačovej besedy 41-ročný bývalý hokejista a kouč HKM Zvolen Andrej Podkonický.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: facebook.com

Diskusia

Podobné články