Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Slovan ťahá šnúru šiestich výhier: Škoda, že prichádza reprezentačná prestávka, povzdychol si Pance

BRATISLAVA - Perfektný finiš základnej časti v závere obdobia pred prvou reprezentačnou prestávkou sezóny zažili hráči Slovana Bratislava.
Zdroj: 32575
Zdieľajte:

Po devätnástich stretnutiach sa vyhrievajú na prvom mieste Tipsport ligy, kde majú 43 bodov. O tri viac ako druhý tím HC ´05 iClinic Banská Bystrica. "Belasí" navyše strelili najviac gólov zo všetkých mužstiev, až 63 a inkasovali ich len 37, čo je po Banskej Bystrici druhý najlepší počin. Majú najviac výhier (15), najviac výhier v riadnom hracom čase (12) a s Banskou Bystricou najmenej prehier (4).

Prečítajte si aj

DVTK si schuti zastrieľal, siedmimi gólmi rozbil maďarského súpera

Pred repre pauzou ťahali šnúru šiestich stretnutí, kedy nepoznali trpkosť porážky. Slovan postupne porazil MHk 32 Liptovský Mikuláš, HC Mikron Nové Zámky, Duklu Trenčín, HC ‘05 iClinic Banská Bystrica, HKM Zvolen a v nedeľu padol aj HK Dukla Ingema Michalovce. Pri výhre 5:2 sa dvakrát trafil slovinský útočník Žiga Pance.

"Chceli sme zvíťaziť v tomto zápase pred reprezentačnou prestávkou. Tá nám môže pomôcť, ale je to možno aj škoda, pretože sa nám teraz darí. Bola výborná atmosféra, som rád, že sme potešili divákov. Góly ma samozrejme tešia," hodnotil duel skúsený krídelník.

"Výsledok vyzerá ľahký, ale opak je pravdou. Michalovce hrali veľmi dobre. V tretej tretine mali viac šancí ako my. Vyhrali sme, ale vydýchli sme si. Mrzí ma však, že niektorí naši hráči si pri väčšom náskoku robia čo chcú," povedal na tlačovke hlavný tréner Roman Stantien.

Prečítajte si aj

Slovan vrátil nováčikovi požičané, doma potvrdil skvelú formu
Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články