Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

V súboji bývalých kanonierov Tipsport ligy uspel Asselin, skvelý debut prežil slovenský útočník

BERN - Druholigový zápas vo švajčiarskej NLB medzi HC Chaux-de-Fonds a HC Sierre priniesol aj súboj bývalých kanonierov Tipsport ligy.
Zdroj: 28164
Zdieľajte:

Domáci Tim Coffman, niekdajšia opora HKM Zvolen, strelila v stretnutí dva góly, lenže ani tie neodvrátili prehru 3:4 po predĺžení. Pri troch zo štyroch gólov hostí bol Guillaume Asselin. Vždy si pripísal asistenciu, vrátane víťazného zásahu, kedy prihrával Goranovi Bezinovi. Za domácich nastúpil v prvom útoku s Coffmanom aj Slovák Roman Karaffa, ten ale nebodoval.

Prečítajte si aj

Žiar nad Hronom poľahky vyhral v Bratislave, Rimavská Sobota zmietla Gelnicu

Pozornosť slovenských fanúšikov pútalo aj stretnutie EHC Kloten proti EHC Olten. Domáce mužstvo, ktoré je prvé v tabuľke, vybuchlo a prehralo vysoko 2:7. Do štatistík sa nezapísal Éric Faille. Za hostí prvýkrát v tejto sezóne nastúpil útočník Stanislav Horanský. Pri debute v aktuálnom ročníku, nakoľko mal zdravotné problémy, strelil jeden gól. Nastúpil v prvej formácii.

Prekvapil aj posledný tím súťaže. Ticino Rockets totiž tesne 3:2 nečakane porazilo druhé mužstvo súťaže HC Ajoie. Najbližšie sú zápasy NLB na programe až 12. novembera. O tri dni neskôr HC Sierre privíta EHC Kloten, bude to súboj Guillaume Asselin vs. Éric Faille. Obaja hráči v posledných dvoch sezónach spoločne vyhrali tituly s HC ´05 iClinic Banská Bystrica.

Prečítajte si aj

V Nitre skončil v priebehu jedného dňa druhý mladý útočník
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články