Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Turan chce získať stabilné miesto v zostave Detvy a taktiež v drese Slovenska na MSJ

DETVA - Najnovšou posilou HC 07 WPC Koliba Detva sa stal mladý obranca Oliver Turan. Ten prichádza do tímu spod Poľany z kanadskej juniorky, zmluvu podpísal do konca tejto sezóny.
Zdroj: 32742
Zdieľajte:

Súťaž QMJHL hrával v uplynulej sezóne, začal tam aj tento ročník, v ktorom nastúpil iba na sedem stretnutí: "Od začiatku sezóny sa moje predstavy o pôsobení v time líšili od reality, tím taktiež mal iné záujmy, a tak sme sa dohodli na ukončení spolupráce," hovorí v exkluzívnom rozhovore pre hokejovysvet.sk na margo Acadie-Bathurst Titan.

Jeho myšlienky sa preto veľmi rýchlo nasmerovali smerom k rodnej krajine: "Po ukončení pôsobenia v Acadie-Bathurst som sa rozhodol vrátiť naspäť na Slovensko. Naskytla sa možnosť hrať za Detvu. Som rád, že som sem mohol prísť," spokojne konštatuje popradský odchovanec. Do nového kolektívu zapadol veľmi rýchlo: "Partia v kabíne je výborná, jedna z najlepších v akých som kedy bol," pochvaľuje si Turan.

Prečítajte si aj

Program priamych prenosov z Tipsport ligy na Sport TV: Do konca roka sú v kurze hlavne Slovan a Banská Bystrica

Kapitán Slovenska z tohtoročných MS do 18 rokov chce patriť do zostavy v každom zápase: "V prvom rade bude dôležité zapadnúť do tímu a každý zápas vydať zo seba maximum. Mojim cieľom je vybojovať si stabilné miesto v zostave Detvy," jasne poznamenáva. To je základom potenciálnej pozvánky do národného tímu U20 na blížiaci sa juniorský svetový šampionát v Česku.

"Dostať sa na MSJ je tiež jedným z mojich cieľov v tejto sezóne. Budem sa snažiť zabojovať a využiť každú jednu šancu, ktorá príde. Výhodou určite bude, že som v slovenskej lige a teda priamo na očiach trénerov," dodal Oliver Turan v exkluzívnom rozhovore pre hokejovysvet.sk.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články