Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Spengler Cup má množstvo zaujímavých noviniek, potešia aj fanúšikov

DAVOS - Tohtoročný Spengler Cup bude znova o niečo lepší ako tie predošlé. Organizátori zverejnili niekoľko zaujímavých noviniek, ktoré budeme registrovať od 26. do 31. decembra tohto roku.
Zdroj: 30530
Zdieľajte:

93. ročník najstaršieho turnaja sveta má novú spoločnosť, ktorá bude merať čas. Je ňou Norqain. Táto firma má úzku spoluprácu so švajčiarskym hokejom už niekoľko rokov. Tento rok začína spolupráca aj so Spengler Cupom. Vďaka tomuto partnerstvu budú mať diváci možnosť súťažiť o zaujímavé ceny a taktiež sa bude udeľovať cena hráčovi, ktorý v danom zápase strávi na ľade najviac času.

Prečítajte si aj

Obľúbenec michalovských fanúšikov po piatich zápasoch vymenil Maďarsko za Anglicko

Vo viac ako dvadsaťročnej spoluprácu pokračuje Ochsner Hockey, ktorý je oficiálnym dodávateľom a obchodným partnerom Spengler Cupu. Zmluva bola predĺžená do roku 2022. Už štvrtýkrát ostávajú na trestných laviciach sedačky z lietadla, ktoré poskytujú aerolínie Helvetic. Novým mediálnym partnerom sa stal prestížny švajčiarsky denník Blick.

Spengler Cup je čoraz viac populárnejší aj v Rusku. V posledných rokoch účastníci KHL na turnaji nechýbali. Tento rok bude najstarší turnaj sveta prvýkrát vysielať aj tamojšia televízia, práva získala Match TV. Spoluprácu kvitovala aj viceprezidentka KHL Georgie Kobylanski. O dobrých vzťahoch svedčí aj fakt, že Salavat Yulaev Ufa a Ak Bars Kazaň odohral duel KHL 23. decembra v Davose.

Prečítajte si aj

VIDEO Kanadský útočník po príchode z NHL do KHL veľmi rýchlo skončil
Zdieľajte:
Zdroj informácií: spenglercup.ch

Diskusia

Podobné články