Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Aktualita spod Tatier: František Štolc abdikoval na svoju funkciu, Jurínyi dvíha nad hráčmi varovný prst

POPRAD - Hlavný tréner HK Poprad František Štolc sa rozhodol abdikovať na svoju pozíciu. V realizačnom tíme končí aj jeden z jeho asistentov Pavel Paukovček.
Zdroj: 32257
Zdieľajte:

Mladý 35-ročný tréner sa po dvoch rokoch v roli asistenta presunul na post hlavného, keď na lavičke nahradil Romana Stantiena, ktorému klub neponúkol po skvelej minuloročnej sezóne nový kontrakt a zamieril do Slovana Bratislava. Štolc sa rozhodol skončiť po piatkovom debakli v Budapešti (3:7). „Po zápase s Budapešťou som sa rozhodol, aby vedenie klubu zvážilo môj odchod z funkcie hlavného trénera. Mužstvo potrebuje nový impulz a je asi správny čas na to, aby sa vymenil tréner,“ uviedol pre oficiálny web Popradčanov už bývalý lodivod.

Pozrite si aj

VIDEO Nahnevaný tréner Michaloviec: Hráme na jeden a pol formácie!

K celej situácii sa tiež vyjadril aj riaditeľ klubu Ľudovít Jurínyi. „Už skôr sme neboli spokojní s predvedenou hrou, tabuľkovým postavením a uvažovali sme nad zmenou a novým impulzom. Po zápase sme sa kontaktovali a situáciu začali hneď riešiť. Rozhodnutie trénera sme akceptovali a v súčasnosti hľadáme nového. Realizačný tím opúšťa taktiež Pavel Paukovček. Obom by som sa chcel poďakovať za predvedenú prácu a prajem im veľa šťastia v ďalšej kariére,“ povedal a ešte dodal: "Ak sa nezlepšia výkony, dôjde k zmenám v kádri."

Prečítajte si aj

Hrával v Jekaterinburgu či Poprade: Ruský obranca opúšťa Uzbekistan
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hkpoprad.sk

Diskusia

Podobné články