Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Liptovský Mikuláš môže počítať s dvomi hráčmi Banskej Bystrice

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ - V rámci menšej spolupráce medzi HC ´05 iClinic Banská Bystrica a MHK 32 Liptovský Mikuláš, mieria do posledného tímu Tipsport ligy dvaja hráči.
Zdroj: 30104
Zdieľajte:

Pre náš portál potvrdil športový riaditeľ "baranov" Július Koval, že na najbližších päť stretnutí najvyššej slovenskej súťaže, teda do začiatku reprezentačnej prestávky, budú v rámci naberania hernej praxe na Liptove nastupovať útočníci Alex Tamáši a Mário Róth. Dva zápasy už za MHK 32 odohral ďalší útočník Banskej Bystrice - Lukáš Lunter.

Prečítajte si aj

Ramsay nominoval na Nemecký pohár aj trojicu nováčikov, najpočetnejšie zastúpenie majú Košice

21-ročný Tamáši už v Liptovskom Mikuláši hosťoval počas minulej sezóny. V tej aktuálnej odohral v tíme spod Urpína šesť duelov (0+2), raz nastúpil za Bratislavu Capitals v SHL. Šesť zápasov nazbieral aj v rámci Ligy majstrov.

Pred touto sezónou sa do tímu Dana Cemana vrátil aj Mário Róth, avšak z Michaloviec. 25-ročný krídelník v siedmich ligových a šiestich dueloch CHL nebodoval, v jednom stretnutí v drese Bratislavy Capitals získal dva body (1+1).

Liptáci už skôr získali na hosťovanie obrancu Michala Romana z HKM Zvolen, náš web dnes informoval aj o príchode brankára Patrika Romančíka.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články