Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Vonku tretíkrát na nulu: Tabuľka je klamlivá

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ - Po piatkovom triumfe proti maďarskému účastníkovi z Budapešti, prišla cez víkend ďalšia prehra nováčika z Michaloviec. A opäť na nulu, no s jedným bodom vo vrecku.
Zdroj: 32654
Zdieľajte:

Michalovce od nástupu do najvyššej súťaže zaznamenali na domácom štadióne najväčší počet bodov (17). Zemplín doteraz pokoril iba Zvolen. Vonku je to ale o niečo horšie. Dukla sa na ľade súpera doposiaľ tešila iba raz, keď zdolala Detvu 4:0. V Košiciach, Trenčíne a naposledy aj v Liptovskom Mikuláši nestrelili gól. Avšak súboj na Liptove priniesol aspoň malú cenu útechy v podobe jedného získaného bodu.

Prečítajte si aj

VIDEO Craig Ramsay sledoval adeptov na reprezentačný dres

„Netvrdím, že nám chýbalo šťastie. Chýbala nám jednoznačne kvalita v zakončení. Šancí sme mali na dva zápasy, nedokázali sme ale streliť ani jeden gól. To nás stálo dva body, o ktoré sme na Liptove prišli. Myslím si totiž, že sme mali brať tri body. Boli sme lepším tímom, no zlyhali sme v koncovke. Opäť to bolo aj v presilovkách. Už ani neviem, čo mám urobiť preto, aby sme v nich boli úspešní. Asi potrebujeme trpezlivosť. Čo sa týka zápasu, okrem koncovky nemám chlapcom čo vytýkať. S výkonom je spokojnosť, žiaľ, nedali sme góly,“ povedal v rozhovore pre novinyzemplina.sk tréner východniarov Miroslav Chudý.

Pozrite si aj

VIDEO Pospíšil pri prvej bitke v zámorí schytal nemilosrdný direkt: O to viac sa teším na odvetu, hovorí

Základná časť Tipsport ligy sa dostala do druhej šestiny. Utorok čaká michalovskú výpravu náročný duel v Nitre. Je pravdou, že Corgoni vôbec nemajú ideálnu formu, no v nedeľu si schuti zastrieľali v Budapešti, ktorú zotreli po rezultáte 7:0. Zemplínčanom tak vyslali signál, že sú pripravení oplatiť im prehru z 15. septembra. „V Nitre očakávam veľmi ťažký zápas. Oni sú v tabuľke síce pod nami, no momentálne je tabuľka ešte klamlivá. Nitrania vymenili trénera, teraz sa tam vrátil Buček, ktorý bol vlani najlepším hráčom Extraligy. Je to pre nich určite veľký impulz, ďalší získali v nedeľu, keď vyhrali v Budapešti vysoko 7:0,“ dodal pre novinyzemplina.sk niekdajší tréner Banskej Bystrice, Detvy či Nových Zámkov.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: novinyzemplina.sk

Diskusia

Podobné články